Možete li udjeliti koji koristan savjet FF12 njubari?

Tek sam počeo igru i upravo mi se Basch pridružio. Trenutno sam u onim tunelima gdje su one velike bube koje crpe struju. Problem je što mi se u jednom dijelu spawnaju 3 Flana i još par neprijatelja i tu redovito pogibam. Fran mi ima namješten gambit na cure ali problem je što dosta brzo pogine pa i nemam neke koristi od nje. Možda nešto krivo radim?

Imate li kakav savjet za buildove i za odabir jobova za party? Vaanu sam stavio bushi, Fran i Balthieru još nisam odabrao ništa.

Koji si level?

EDIT: Flanovi su weak ja mislim na Fire

Koji si level?

EDIT: Flanovi su weak ja mislim na Fire
Lvl 7 trenutno.

Da, skroz sam zaboravio da Fran ima Fire. Thanks na odgovoru.

Imate li kakav savjet za buildove i za odabir jobova za party? Vaanu sam stavio bushi, Fran i Balthieru još nisam odabrao ništa.
Najvažnije je da imaš široku paletu klasa, pogotovo kasnije kad dobiješ drugu ploču za svakoga. Likovi imaju različite početne statistike i malo se drugačije razvijaju - Penelo i Ashe su najjače magičarke, Vaan je najbrži a Basch najsnažniji. Balthier je općenito uravnotežen, pa njemu možeš stavit nešto poput Archer i/ili Monk. (Machinist je malo meh, ali može i to.) Fran je super Bushido ili Red Mage. Penelo i Ashe su White/Black/Time po želji., s time da je Ashe malo snažnija i može nešto fizikalije za drugu ploču poput Knight. Eksperimentiraj, pogledaj malo ploče prije odabira. Ne zaboravi da party možeš minjat i usred borbe.

Inače Flanovi su osjetljivi na magiju, nema ih smisla tuči sječivom. :Đ

Najvažnije je da imaš široku paletu klasa, pogotovo kasnije kad dobiješ drugu ploču za svakoga. Likovi imaju različite početne statistike i malo se drugačije razvijaju - Penelo i Ashe su najjače magičarke, Vaan je najbrži a Basch najsnažniji. Balthier je općenito uravnotežen, pa njemu možeš stavit nešto poput Archer i/ili Monk. (Machinist je malo meh, ali može i to.) Fran je super Bushido ili Red Mage. Penelo i Ashe su White/Black/Time po želji., s time da je Ashe malo snažnija i može nešto fizikalije za drugu ploču poput Knight. Eksperimentiraj, pogledaj malo ploče prije odabira. Ne zaboravi da party možeš minjat i usred borbe.

Inače Flanovi su osjetljivi na magiju, nema ih smisla tuči sječivom. :Đ
Thanks na odgovoru. Prošao sam napokon te tunele bez većih problema, kurio Flanove vatrom.

Ugl, stavio sam Bushido na Vaana, Shikari na Balthiera (iako sam naišao negdje na podatak da sam trebao napraviti obrnuto) i Archer na Fran.

Ovo ce bit moj prvi ff kad izaže na pc za koji tjedan. Uvijek mi se ff XII cinio najzanimljiviji od svih (mislim da zbog recenzije od reškovca koja je bila izvrsna) i eto odlucio sam mu dat priliku. Možda postanem weeb.

Ovo ce bit moj prvi ff kad izaže na pc za koji tjedan. Uvijek mi se ff XII cinio najzanimljiviji od svih (mislim da zbog recenzije od reškovca koja je bila izvrsna) i eto odlucio sam mu dat priliku. Možda postanem weeb.
Ako imas dva monitora, mozes na jednom peglat HS, a na drugom FF12 

Ako imas dva monitora, mozes na jednom peglat HS, a na drugom FF12 
Kaj ima tolko down timea ?

Nemam dva monitora ,al imam mobitel za HS u tom slucaju.

Nema downtime, nego je borba automatizirana (ako tako podesis).

Ps2 sam kupila samo zbog ff12 i dragon age 8, definitivno cu kupit za pc zbog nostalgije na vrijeme kad se moglo sjest i igrat 5 sati u komadu pa sutra prepisivat zadacu 10min prije nastave :)

Ps2 sam kupila samo zbog ff12 i dragon age 8, definitivno cu kupit za pc zbog nostalgije na vrijeme kad se moglo sjest i igrat 5 sati u komadu pa sutra prepisivat zadacu 10min prije nastave :)
:

Pa ti hodaj i tipkaj dok izbjegavas ove silne izbjeglice u ovoj germaniji.
QUEST! DRAGON QUEST!

Oxi dok se seksa zna tak slučajno izvalit ime nekog bivšeg
sve je to za ljude

Oxi dok se seksa zna tak slučajno izvalit ime nekog bivšeg
sve je to za ljude
Hvala što si me upozorio, kolega.

Ne da je samo oftopic nego koji kurac jebote FensiSuperstar

moram se malo šalit :<
to je sve zato što JOŠ NEMOGU IGRATI OVO NA PCU WTF

6 dana kasnije

Evo na steamu 40 eura. Sa 20% popusta. Jesu normalni oni?

Evo na steamu 40 eura. Sa 20% popusta. Jesu normalni oni?
No ofens, ali po pitanju bih rekao da nisi upoznata sa nerealnim cijenama koje SquareEnix stavlja za svoje 10 i više godina stare igre.
Da jesi, ne bi to pitanje nikad postavila.

20% popusta na launch igru, mjesec dana kasnije će biti skuplje. Da.
Da.

ps4 verzija u trgovini trenutno na akciji 14.99€

ps4 verzija u trgovini trenutno na akciji 14.99€
What he said.
Oh well, yo ho ho :)