renda I meni,prezabavno izgleda,fora mi je kak si prije misije stavi sluske u uho i pocne muzika,a i opcenito mi se svidja lik i atmosfera,a i gameplay je poboljsan poprilicno.
Flipper Jedna od ocekivanijih igara za mene. Igra se cini skroz zabavna i mislim da ce dobiti puno bolje kritike od prvog djela koji mi je dobra igra. Izgleda dosta zabavnije i zanimljivije.Poslano s mobilnog telefona S7
Deadwalker Sviđa mi se taj ležerniji pristup, jedinica je bila nekako preozbiljna za svoje dobro.Ono, NEMA DRAME.Izgleda zabavno sve to skupa, što vrlo rijetko kažem za Ubisoft igru.
maverick Prvi dio Sam pokrenio, odigrao sat vremena, ugasio i pozdravio se jednom za svagda sa njom i njezinim buducim inkarnacijama. Ubi je ocito zaboravio Kako se prave i izdaju iole kvalitetne igre...
wolf Meni je prvi bija skroz ok, ništa posebno al pored ostalih sandbox igara izuzev GTA vise nego dobro, Watch Dogs bi izabra prije Saints rowa everyday of the week
PS2MASTER 1. WD sam prešao uzduž i poprijeko. I svidio mi se. Ovo mi se čini boljem u svakom pogledu. :
Flipper Ovo ce biti odlična igra. Napredak u odnosu na jedinicu itekako vidljiv. Radi sve kako treba i izgleda lijepo zaista. Co-op se cini jako zabavan. Samo ako bude para ovo se nabavlja sigurno.20 minuta gameplaya, co-opa i zabave.http://youtu.be/-XMg0bCU1P8Poslano s mobilnog telefona S7
Nexus Ne znam što je tu "preloše".Meni izgleda zabavno...grad se čini živ, animacije odlične, sve je nekako u zahebanciji i to mi je ok.
praetorian ovo je prelose...http://www.youtube.com/watch?v=ncIDJYQZXAAKao da se natjecu s mafiom 3 po losim vizualimaSent from my SM-G313HU using Tapatalk
19marksman89 Ne znam što je tu "preloše".Meni izgleda zabavno...grad se čini živ, animacije odlične, sve je nekako u zahebanciji i to mi je ok.Los je izgled,opet ocit downgrade..genericno,monotono i debilno..los vozni model i fizika..a da ne govorim o toj ideji hakiranja...znaci igras igru i po ekranu ti za svaki k... iskace neka linija koja ukazuje na predmet da se povezes..najprije ima je oslobađanje tornjeva bilo copy/paste u svaku igru sada ovo iz divisiona..koda je cjela igra tutorial..
Nexus A dobro pa to je tako napravljeno. Sada ne znam da li je to zbog open worlda pa moraju tako napraviti...ne znam.Ali grafički izgleda sasvim pristojno...ne znam ne vidim nikakav downgrade od prvog prikaza pa do danas. Za vozni model ne znamo dok ne probamo. To je staro pravilo
wolf Men je upravo suprotno, očekujen da ovo bude najvece iznenadenje zimske sezone. Po svemu dosad sta san vidija daje da ce bit puno bolji od originala(koji je men bija ok).Problem je sta se radi o Ubisoftu tako da...