Sorry za dupli post al sam htio stavit svoje mišljenje nakon što sam pogledao sve trailere i videe kaj su jučer pustili!
Hakiranje se čini puno zabavnije i šire, sviđa mi se pogotovo što možeš hackat ljudima mobitel da im zvoni, odličan manuver za stealth protiv guardova! Samo se nadam da nema klasičnih ubisoft collectables-a!
Grafički mi uopće nije impresivno, ne sviđa mi se taj cartoonish look! Al barem, iz viđenog mi se čini da ne prikazuju bolju grafiku nego kako igra zapravo izgleda, to je dobro!
Parkour izgleda super, osim što tranzicije između animacija za različite skokove mi ne izgledaju prirodno...
Ukratko reći ću da sam cautiously optimistic. Čini se stvarno jesu poslušali fanove s problemima iz prve igre! Drago mi je da nisu najavili igru prerano, već pol godine prije izlaska, čak su i tu vidili grešku!
Sve u svemu izgleda vrlo zanimljivo. Želim vidit više o igri i sad se imam čemu veselit Ubisoftovoj pressici!
Inače ako niste pogledajte link na FFA za pregled svega što su najavili. Odličan članak i videe pogledajte, zanimljivi su!