Znači konfa je za kojih 17 sati... katastrofa vrijeme za mene ove godine... moram ić do faksa u 6 i nešto tako da i ako ću gledat pitanje je dal ću do kraja stić pogledat... ako bude nekih kašnjenja i malo duži show.
Sony - 14.6. 03:00h
Sony uvijek kasni . A konfa će trajati najmanje 90 minuta ako se ne varam.
Ja radim od 7h ali gledam konferenciju.Također. Kao i svake godine do sad
Poslano s mobilnog telefona S7
Sony uvijek kasni . A konfa će trajati najmanje 90 minuta ako se ne varam.Mislim da prošle godine nisu toliko kasnili kolko inače znaju!
Our Fumito, who art in Japan,
Hallowed be The Last Guardian.
Thy release come.
Thy game be done
On PS4, as it is on PS3.
Give us this day our announcement trailer,
And forgive us our GIFs,
As we forgive those who GIF against us.
Lead us not into anticipation,
But deliver us a street date.
For thine is the Ico,
The Shadow, and the Colossus,
For ever and ever.
Amen.
Ipak ću gledati presicu. Vidim da se priča da će fokus biti najviše na igrama. I sad me ful zanima dal će na kraju barem nešto reći o Neo pošto MS je.
Mislim da će Sony najaviti powah of da cloud, dosad su već svi zaboravili na to kao i ovce glasači kradljive političare u Rvackoj. Ako Scorpio bude jači od Neo, ne znam kako ću ljudima u oči više gledati nakon što sam svima nabio na nos da je PS4 bolji od Xbone...
Očekujem god of war novi i jednu bombu iz vedra neba...
Nadam se Resident Evil najavi..
Nadam se Resident Evil najavi..To bi bilo pod bomba
Vjerojatno dvije nove ekskluzive ce najaviti - Dead Don't Ride i God of War IV? Vec imaju mnogo igara koje tek trebaju izaci i o kojima mogu pricati: Detroit, Horizon, Persona, TLG, NNK II, GT, Gravity Rush 2, Shenmue, FF VII Remake, Dreams, Nier,... Treba nesto ostaviti i za druge konferencije.
NNK2 gameplay, uuu to bi bilo vrh.
Moze i Detroit! )
Rekli su da neće biti neo na konfi, ali da li mogu bez njega kada je MS otkrio Skorpia?
Vidno sam ostario. Nekad sam bez problema mogao dočekat 3 ujutro, sad se borim sam sa sobom hahaha.
Vidno sam ostario. Nekad sam bez problema mogao dočekat 3 ujutro, sad se borim sam sa sobom hahaha.Evo i ja se mučim. :)
Vidno sam ostario. Nekad sam bez problema mogao dočekat 3 ujutro, sad se borim sam sa sobom hahaha.Ja sam frakno 2 monstera i evo sad sam na pepsiu, nema spavanja
Jos malo jos malo