KruxZhlajfa Pogledajte u budućnost --> http://community.eu.playstation.com/t5/E3-2016/E3-Tomorrow-s-Headlines-Today/m-p/24311042
Solid_Snake Počele glasine kružiti da će se Crash pojaviti, ali u Skylandersima kao ps4 ekskluziva.FF VII remake (2014) all over again.
Nexus Počele glasine kružiti da će se Crash pojaviti, ali u Skylandersima kao ps4 ekskluziva.FF VII remake (2014) all over again.
Solid_Snake I only wish... samo se nadam da nam bacaju prašinu u oči, ali...A retailer based in Singapore named Qisahn has a listing up featuring a Playstation 4 exclusive “Crash” Skylanders Imaginators Starter Pack.Saying the “Crash edition content to be announced later. this is a Playstation 4 exclusive”.Now, Crash has been long speculated to come to Skylanders, but recently has picked up more steam. Especially after it came out that Activision still owns the rights to Crash Bandicoot.Game Informer even put in their article (but then quickly deleted) that there was another Guest Start to come to Skylanders Imaginators (like how Donkey Kong and Bowser came to Superchargers).NOW… how legitimate is this retailer?Obviously it’s not as legitimate as your big box stores like Amazon, Best Buy, etc. But we’ve had some leaks from random retailers across the globe (how many times have you heard a South African retailer leaking something?). So it is possible. This company also has some store fronts, so it’s not just an online company. There are even some interviews on Yahoo and other places with the owner of the store.So the store itself is definitely legitimate, whether it’d have access to this kind of information, that remains to be seen.
resident_evil Ljudi se isplati gledati uživo? Prošle godine nisam radi posla i bila najbolja konf ikad. A prije toga sam gledao 6 god zaredom i uvijek je bilo ok nikad extra. Sad opet imam priliku gledati uživo al možda bolje da pogledam snimku, jer imam filing da bi opet moglo biti li la a očekujem puno. Strah me da će sat vremena potrošit na PSVR a to me ne zanima previše.Hoću novu igru od Santa Monice!!
Nexus Ljudi se isplati gledati uživo? Prošle godine nisam radi posla i bila najbolja konf ikad. A prije toga sam gledao 6 god zaredom i uvijek je bilo ok nikad extra. Sad opet imam priliku gledati uživo al možda bolje da pogledam snimku, jer imam filing da bi opet moglo biti li la a očekujem puno. Strah me da će sat vremena potrošit na PSVR a to me ne zanima previše.Hoću novu igru od Santa Monice!!Neće sigurno sat vremena potrošiti na VR. Više nekih 15 min max.A GOW4 će sigurno biti.To moraš sam odlučiti da li ćeš gledati, a biti če hrpa igara
kharnthebetrayer Ljudi se isplati gledati uživo? Prošle godine nisam radi posla i bila najbolja konf ikad. A prije toga sam gledao 6 god zaredom i uvijek je bilo ok nikad extra. Sad opet imam priliku gledati uživo al možda bolje da pogledam snimku, jer imam filing da bi opet moglo biti li la a očekujem puno. Strah me da će sat vremena potrošit na PSVR a to me ne zanima previše.Hoću novu igru od Santa Monice!!Kežuli poput tebe nemaju kaj gledat E3. Slucajno da ti ne bi noge otpale ak budes sat vremena sjedio pred ekranom.
Nexus Ja moram u srijedu u 8 ujutro na burzu na razgovor sa savjetnikom. Naravno, uvijek nekaj.Dobro, znači ništa posebno.Gledaš E3.
buz Ma naravno da gledam, nego nevjerojatno je da prvi put nisam trebao imat obaveza. Gotovi ispiti, kolokviji i ostalo i naravno od svih dana baš taj dan moram ić.
KruxZhlajfa Ove godine sam napokon slobodan od svega, nema kolokvija nema nastave samo E3! Uzeo sam si četiri dana slobode tako da mogu u miru sve upit!
Solid_Snake Za daljnje glasine, evo vam jedna koja se trenutno vrti po gafu (i zbog kojeg nabijaju 10 stranica svakih 10 minuta), a to je da bi možda Resident Evil 7 trebao biti ekskluziva ala Street Fighter V (dakle možda na pc-u) i to sa nekom vrstom VR-a. Dakle da Sony finansira dio projekta.Znam, zvuči nevjerovatno, ali iskreno i ne toliko. Znamo da je Capcom u govnima ove generacije, a ne bi im bio prvi put da sklapaju ovakve ekskluzive (hint: GC), tako da budemo valjda vidjeli sve večeras.