Zasto se tjesis? Pa imat ces PS4, nemoras kupit Neo ili novi Box. Zamisli da ti je zastarila graficka!
Microsoft - 13.6. 18:30h
Meni je isto ovo sve pozitivno.Sere mi se od podjela i exkluziva iako se nikad nisam osjecao posebno zakinut za neku igru.Ja jednostavno ne vjerujem da igre prodaju konzolu.Play station se kupuje/prodaje jednostavno zbog onog sta je ps1 bio kad je gaming zazivio.Brend i nesto za sta su se prvi gameri vezali..i naravno kvaliteta..
Ps3 je izasao 2006 a najbolje igre tek 3 god pa nadalje kasnije.I da nema svih ovih igri iz jednog i drugog tabora sve bi izgledalo isto po pitanju prodaje i izbora na cemu se neko igra.
Zasto npr. nebi jedan Naughty Dog radio igre i za Pc..mrzim to ogranicavanje...stvari bi ionako bile iste a svi bi bili zadovoljni.
Ekipa...nije da se hvalim, ali ovo ste već sve mogli pročitati i prije ove konfe :)
http://www.ffa.hr/index.php/najave/item/920-sto-ocekivati-od-microsofta-i-xboxa-u-2016-godini
Više manje sve je tako i ispalo
meni je konfa bila dosadna, igre koje su pokazane smo dosad sve vidjeli a gameplay iz nekih je zaista jadan(final fantasy 15, tekken 7 i scalebound). recore mi je simpa.
xbox one s za 299$ je dobra stvar. s project scorpiom su sigurno probudili mnoge koji su gotovo zaspali. mislim sve sto su napravili nevezano uz igre dakle scorpio, one s, live i kupis x1 igru i igras na pc te stvari su odlicno prezentirali i tu ih treba pohvaliti.
igre izgledaju nevjerojatno dosadno(osim recore-a :) ) .
jedna stvar koja mi je zapela za oko je da je DR4 samo available on win10 i XB1, pretpostavljam da onda dolazi i na ps4? ako da, mogao bi svoj xbox i prodati kad rijesim tih par igara jos.
Vjerujem da Kamiya nece razocarat s Scalboundom.
I Minecraft crossplatform i sluzbeni texture packovi ove jeseni.
meni je konfa bila dosadna, igre koje su pokazane smo dosad sve vidjeli a gameplay iz nekih je zaista jadan.Ovo bi izdvojio kao najbitniju stavku cijele gaming industrije,a to su igre..đabe nam neki teraflopsi,neke bjesne rezolucije i one naočale s kojima izgledaš kao pravi nolajfer...kupovat bijesne kartice,nove konzole i ostale bedastoče (i još se pritom raspravljat,kurit i svađat) pokraj 1-2 igre godišnje koje su vrijedne pažnje je totalno besmisleno i suludo.
Igre izgledaju nevjerojatno dosadno
Meni je isto bilo mlako što se igara tiče znači eksluziva. MS apsolutno nema killer app osim GeoW4. Nema.
Isto tako neka malo bolje čuvaju tajne...sve je bilo predvidljivo.
Ali Gears 4 dolazi i na PC sta ne? Tako da nije eksluziva..
Ali Gears 4 dolazi i na PC sta ne? Tako da nije eksluziva..Znam da nije, ali će opet...ta igra ima svoju MP scenu i fanove na Xboxu tako da će neki i uzeti XOne zbog Gearsa.
Imaš li ti još neku killer igru na pameti?
MP ce biti crossplatform.
Nisu ni Gearsi popularni kao nekad. Ali kao sto Nexus kaze taj serijal se veze za Xbox i tamo ce se najvise igrat.
MP ce biti crossplatform.To nema veze.
Budimo realni PC igrači nisu zainteresirani u MP-e poput Gearsa ili COD-a primjerice.
Ni u približnoj mjeri.
Govorim o tome zbog politike MSa. Guraju win10 samo tako.
12 Bloody Minutes of Dead Rising 4 Gameplay
http://www.ign.com/videos/2016/06/14/12-bloody-minutes-of-dead-rising-4-gameplay-e3-2016