lijepo je bilo vidjeti me i tf2 no znali smo za njih i nicim nas tu nisi iznenadili. tf2 vec vidjeno a mass effect jednostavno premalo pokazano, do 2019. cemo valjda dobiti citav gameplay trailer. star wars igrekoje su najavljene odnosno nisu najavljene su jos veci smijeh pa kojeg vraga nam spominju to kad te igre nemaju jos ni ime. madden natjecanje najveci debilizam, to valjda zanima 1% ljudi koji su gledali konfu.
sve bi to nekako progutao da su nam nesto novo pokazali ali bas nista osim one indie igrice nisu stavili iako su naravno na samom pocetku showa rekli da ima toliko toga da ne stane ni priblizno u sat vremena. samo da mi je znati cime bi nas jos zamarali?
ceka se ipak sony i ms, bethesdu ne mogu ni gledati dok ubisoft sam ipak znatizeljan jer ipak ako im nesto treba priznati to je da im igre ne leakaju prije showa, pa svaki put objave nesto za sto nismo znali ni culi. nije bitno sto se te igre naknadno ispostave kao cisti prosjek.
EA - 12.6. 22:00h
Sad mi je jasno zašto nisu imali E3 presicu, nemaju sadržaja, ništa novo nisu pokazali, očekivao sam barem 1 veću igru koja nije bila prikazana kada ono ništa...
Eto, a meni frend govorio da sam glup kaj nebuem gledal EA, i evo mu ga na sad.
O da to i jest razlog, SW igre nula sadrzaja, Andromeda tko zna kad ce izaci, sportske igre banana tak da samo Bf 1 je ostao i razvalio.
Al mene briga i za battlefield XD tak da meni tu pozitive nije opce bilo.
Sveukupno 5 minuta mi je bilo interesantno konfe. Minuta i pol ME-a (veliko razočarenje da nismo ni proper gameplay trailer dobili... bullshit), 2 minute BF1 i ono nešto sitno Star Warsa.
Ovakvu dosadu i cringe fest nisam gledao ne pamtim. Očekujem da Ubi večeras čak i prestigne EA po cringeu.
Jako lose od EA, slobodno su mogli preskocit ovu godinu. 25 min Madena i Fife a 2 minute Mass Effecta i Star Warsa.
Unakazili su vrlo dobar ME trailer s onim behind the scenes glupostima.
Star Wars nisu trebali prikazivat uopce, igra nece do 2018 izac. Ona 1 sekunda gameplaya je sklepana reda radi.
Jedna od losijih presica uopce na E3 sajmovima. Pozitivna stvar sto ce nadam se rasteretit Microsoft i Sony presice
Bez brige bit ce BF na MS a TF na Sony