EA Play Press konferencija - 12.6. 22
Stream:

Dakle idući tjedan ludnica. Počinje Euro 2016. EA ima u 22h. U 21h utakmica. Valja upogoniti sve uređaje i kombinirano pratiti.

Battlefield i Andromeda  to se ceka

Dakle idući tjedan ludnica. Počinje Euro 2016. EA ima u 22h. U 21h utakmica. Valja upogoniti sve uređaje i kombinirano pratiti.

Nisam siguran, ali mislim da je utakmica po našem vremenu u 15.

hnnnngghhhhhhhhhhhh

Je u 15h. Ima Njemačka Ukrajina u 21h.

Poslano s mobilnog telefona S7

4 dana kasnije

Ma taman da se tekma pogleda u miru a onda navecer od 22h krece ludnica i nespavanje...

Ekipa, EA streamovi su gore. Za sad Twitch i Youtube. Ako naletite na jos koji, dajte mi link ovdje.

Jeli vam pase velicina prozora na desktopu?

http://www.ffa.hr/e3/

Mislim da bi trebalo biti malo veće.

Pohvale svima koji su na ovome radili, stream i chaat izgledaju strašno profesionalno.

Sad cemo povecat malo.

Btw, leakao vec Titanfall trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=HwbutTQ8Yow

Ja sumnjam da ću ovo gledati, meni se već sad spava. O ranojutarnjim konferencijama mogu samo sanjati. Starost očito.

Fenix Svaka čast za trud! :)
Vidimo se u 10!

Bas ste lipo uredili ovo sa streamom i chatom, svaka cast.

Jos malo jos malo, ne mogu docekati da vidim BF1 gameplay...

Jesmo li ikad gledali losiju konfu?

Internet mi radio savršeno do doslovno 15 sekundi prije nego što je konferencija počela, došlo mi je da polomim nešto.

Sad kad pogledam u retrospektu, bezveze sam se živcirao, pola konferencije bilo filler pričanje i beskorisno trošenje vremena.

Ovaj snop dog je toliko ogavan dok mu je zenska toliko dobra da bole oci ... Jedva cekam vidjeti live bfOne

:

Tesko...uzas.

Poslano s mobilnog telefona S7

Bf 1 je ubio sve zivo i spasio losu konfu. Steta sto nije bilo vise sadrzaja za Andromedu...

Što se Mass Effecta tiče imam osjećaj da je neće ni 2017. izbaciti s obzirom koliko su malo pokazali.
Trebali smo dobiti nekakav gameplay barem.