Necromancer dolazi u D3! Spavas li mirno Fensi Superstaru?  FensiSuperstar

Necro mi je bio omiljena klasa u DII. Summonanje i corpse explosion su bili highlighti. Čitao sam da je Witch Doctor svojevrsni hibrid, ali Necro je Necro. Mislim da odluka o odgađanju igranja DIII čak nije ni tako loša, s obzirom da ovo s vremenom postaje sve bolje. Diablo 1 nisam ni igrao, tako da me živo zanima kako su to izveli kao svojevrsni remake u DIII.

Ako uhvatis vremena za DIII i kreces iznova, zelio bi zaigrati s tobom coop i levelat lika ispocetka

Nisam igrao dosad jer doma gdje mi je glavno računalo nisam uzimao nešto više od mobilnog neta. Ali uskoro bi se i to trebalo promijeniti, pa kontam da ću sve nadoknaditi. U tom slučaju, volio bih s tobom zaigrati. :

Ali onako causalno, proci igru, pa odlucit sto dalje.  :)

Ne pokušavam drugačije negoli kežualno.

Uf, najbolja klasa se vraca! Mogli bi neki od nas skupa odigrat tamo u 2017-oj dok izade?

Koliko je Diablo 3 dobar za nekoga koga ne zanima online, trgovina i beskonačno farmanje ? Gledajući samo razvijanje likova, priču, borbu i atmosferu ?

Prica i atmosfera su meni bile bezveze, dok je borba i razvijanje likova odlicno. Imas brdo opreme i oruzja, dosta skillova i passiva koje kombiniras ovisno o tvom liku i nacinu igranja. I dalje je u sustini to igra koja vise zivi na konstantnom grindanju i farmanju te u tom polju otkriva sve svoje karte, ali i dalje je dobra za jedan softcore prelazak.

Slazem se! Atmosfera i pogotovo prica su bezveze. Grind, oprema i razvoj likova (buildova) je iznimno zabavan.

Necromancer dolazi u D3! Spavas li mirno Fensi Superstaru?  FensiSuperstar

Sad dok se ulogiram na battlenet u 2017-oj a sami necromancer party okolo

Nek, ne dopada mi se kaj su toliko isli sa tim toplim bojama i filterima pa su skeletoni svi nekakvi svijetloplavi. Valjda ce se vratim onom gotickom retro izdanju. ( cist sumnjam )

Diablo III Seasons Coming to Consoles Next Year
http://www.playstationlifestyle.net/2016/11/06/diablo-3-ps4-seasons-coming-2017/

Vi koji igrate diablo na ps4, el se isplati? Nekaj si mislim uzet... al nisam siguran.

Ako imas s nekim igrati da, i ako volis takav tip igre. Ja sam presoa kampanju dvaput - jednom na softcore, jednom na hardcore. Powerlevelao likove i odradio 500 bountya za trofej. Cim je pala platina prodao sam igru. Iako se cijela igra tek otvara nakon sto predes kampanju i otkljucas Adventure mode s Riftovima i Greater Riftovima, Keywardenima i bountyama te paragon levelima. Post-game je iskljucivo farm za boljim Legendary ili Set oruzjima sto mene ne zanima.

Meni Diablo III na PS4 djeluje kao idealan couch-coop naslov.

2 mjeseci kasnije

Je li skinuo tko onaj ''Diablo I'' patch, pa da podijeli sa nama svoje impresije? Čujem da je već vani.

Ja bih... ali sam na PS3, a Mečava već neko vrijeme ne izdaje patcheve za last gen konzole, tak' da sam u banani dok se ne prebacim na PS4.

na saleu je na PSNu za 149 kn ako kome treba

14 dana kasnije

Nedavno nabavio igru za PS4, pa ako ima neko za igrat nek me doda.