IZDAVAČ: Blizzard Entertainment
PROIZVOĐAČ: Blizzard Entertainment
ŽANR: RPG
PLATFORME: PS3, PS4, XBOX 360, XBOX ONE, PC
Sve je već poznato o ovoj igri, još od njenog izlaska na PC-u. Zamislio sam ovu temu kao mjesto gdje će svi oni koji igraju D3 na konzolama moći razmjenjivati svoje dojmove, zatražiti savjete, pronaći partnere za co-op i još mnogo toga :) Pa eto udarajte ....
Diablo III
Evo da otvorim, igram na PS4 (PSN- PergerCRO). Trenutno imam dva lika, Wizarda na 66. lvl., i Crusadera na 18. lvl. Hardcore. trenutno sam se zagrijao za ACT V , i igram isključivo co-op sa nekim public likovima Želja mi je pronaći nekog sa foruma da je zainteresiran da igramo HC, jer mi je bezveze igrati sam, a ovi online likovi su mi malo nepredvidljivi za HC
Koji vam je najvisi kill streak? Meni 400+. 8)
Možebitno glupo pitanje, ali je li moguće međusobno igranje igrača sa PS3 i PS4 konzoli?
Nije.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Ajme HC, 69. lvl. Još dvije crtice do 70... i u onoj moon clan špilji me okruže 4 elite i još neki neprijetelji i zapnem između njih i nemogu van... i srokaju me :( Skoro sam polupao i PS4 i tv i ormar i glavu i sve u PM. :( :( :( :(
Ajme HC, 69. lvl. Još dvije crtice do 70... i u onoj moon clan špilji me okruže 4 elite i još neki neprijetelji i zapnem između njih i nemogu van... i srokaju me :( Skoro sam polupao i PS4 i tv i ormar i glavu i sve u PM. :( :( :( :(Nemoj mi rec da nisi uploada save file na cloud?!
Nope nemam ps plus :( sheram s kolegom tak da jbg....
Imas alternativu, usb stick, kad osjetis da je rizik iduci put samo prebaci save i osiguran si :)
+ uzmi si wd, daleko najbolja klasa za hc
Ali uopće nisam bio u takoj situaciji da je opasno ili nešto. Igrali smo Master ja i neki lik i rokali smo sve redom. i teleportiram se na njega, nisam skontao da je u špilji. I odjednom me okruže elite i puknu one arcane turrete, a ja zapeo između njih i nemoš se pomaknut ni pod razno..... Ubuduće ću spremit save redovito....
Bravo majstore.... koliko je trajala ta sekvenca ?
Bravo majstore.... koliko je trajala ta sekvenca ?10-ak min.
ako igra tko na ps3 neka me doda, pugy1987 pa da zajedno malo igramo! :)
Ja tek nedavno platinirao D3 vanillu (ubio me u pojam 5mil gold trofej), pa sad kontam da i taj ultimate edition nabavim. Da li netko zna da li se pri prebacivanju lika iz vanille u RoS prebacuju i predmeti koje je dotični lik imao na sebi i u item chestu?
Isto tako, ako prebacim level 60 lika, da li mogu odmah započeti RoS na većim težinama, ili su mi samo 2-3 početne težine dostupne?
U vanilli sam si kao zadnji trofej ostavio Demon Slayer (Hardcore). Nebi čovjek vjerovao koje sam legendary-je pokupio s tim HC likom u samo jednom prelasku.
Vidim da jos ima ljudi koji igraju i uzivaju u diablu onako kako je bilo na datum izlaska.. malo sam ljubomoran zbog toga, jer naime ja sam utrosio blizu 1000h u igru i neki dan sam se namjeravao vratiti, ali sve su skoro izmjenili i ne igra mi se uopce.
Implementirane Sezone me ne privlace niti malo, jer nemam toliko vremena za to, a ceste izmjene na opremi i spellovima mi jednostavno smetaju. Taman kad opremim lika i napravim neki build, opet sve izmjene ili nerfaju wizzarda kojeg preferiram.
Po novome je wiz postao "TOP DOG" , naspram prijašnjeg "Čukca sa ceste" , ali da , previše mjenjaju stvari svako malo , i sa svakim novim patch-om nešt sje....
Da, to sam i ja vise puta pisao. Nemam vise toliko vremena za grindanje i mijenjanje buildova prema njihovoj mjesecnoj bazi. Prebrzo mijenjaju statse i po meni bespotrebno. Skillovi bi trebali biti fiksni, a gear podlozan razumnim promjenama. Ovako me jednostavno odbija od igranja.
Nego Lem, ti mozes igrat na T6? Moj wiz je postao prestar za danasnje potrebe.
Nego Lem, ti mozes igrat na T6? Moj wiz je postao prestar za danasnje potrebe.Oprosti mi na ovoj pretpostavci , ali , hvala na komplimentu , i ne , nikako , možda sa jednim wizom mogu , recimo , t4 , ali onako poluefikasno , nisam u toku sa stvarima u d3 (onako pravom toku da znam sve ) več više od....hm , pa valjda od malo nakon launch-a ROS-a , imam neku želju za S3 al vidjet čemo kako če to ispast.
ako itko treba pomoc sa t6 na pc-u nek javi
nebitno jel season il normal
isto procital sam jucer na tablet (zato nemrem linkat)
kako razmatraju novu itemizaciju ili promjene kako bi se borili sa power creepom i tim stvarima
isto trazil sam kako napreduje onaj gem system novi i nisam nis naso ocito odustali od gemova pa emerald u oruzje je jedino moguce rjesenje