Inače si nabavio PC verziju Wastelanda - probao prvo igrati na PlayStationu, al nezz, previše mi je to tamo petljavo s kontrolerom. S time da mi je font bio presitan (čak nakon što sam stavio na large) + očajna kamera. Osposobio igru da radi na laptopu u 30+ fps-a što je za takav RPG skroz ok...
Platinirao na PS4. Super igra tko ima strpljenja progurati malo tezi pocetak, ako se igra na normal tezini.
Graficki je losija u odnosu na PC verziju, ali kontrole i tekst su u redu. Mozda je do mene, jer igram na 23" monitoru, a ne na 2m udaljenom TVu.
Sabilo me prvih 2-3 pokusaja (bas ovi gusteri koji su OP za pocetnu ekipu), pa sam potrazio kakav begginers guide. Naravno nakon sto sam procitao par savjeta sam skuzio u cemu grijesim. Uzeo sam predefinirane likove, a trebao sam napraviti svoje koje cu vec unaprijed znati u kojem ih smjeru zelim razvijati + raspored atributa.
Nakon toga su se stvari ustabilile. I dalje je bilo skokova u tezini pojedinih borbi, ali se obicno iz drugog pokusaja prolazila svaka teza bitka.
Ono sto me zadrzalo uz igru je definitivno lud svijet (+ takticka borba). Nema magije, nego samo hard kick ass firepower. Odlicni NPC s pozadinskim pricama. Svaka "mapa" ima svog ludaka. Hrpa referenci na igre, filmove, likove.
Ako bude viska vremena vrijedilo bi odigrati jos koji puta s drugim unajmljenim NPCima, ali se to vjerojatno ne bude nikada dogodilo.