Jel' ti argument Solid? Moze bit da jesi, pa super da se vratimo u stare vode

Nexus - nisam samo PC igrac, vec igrac opcenito. Trenutno mi je too much vodit financijsku bitku na dvije strane i kupit PS4, ali ta opcija nikad nije bila upitna. Uzivao bi igrajuci neke od naslova SP ili sa tobom, Viperom, Fenixom, Maxom i ostalima nesto u MPu.

maverick - ma znam sta zelis reci, ali mi je cudna logika. Igre su tu, ma kakve bile nekome.

Tuhy - da ja sam pisao iskljucivo o sebi, jer sumnjam da se vecini PC igraca poslozilo kao meni. Maticnu, CPU sam imao od prije, grafu i PSU nisam platio, jedino sto sam ulozio su bili RAMi, kuciste, HDD i monitor i doslo mi je manje od cijene PS4, pa sam zato naveo svoju racunicu.

Chono7
Ma onako mislim da više preferiraš PC zbog navedenih stvari to sam želio kazati. Anyway bitno da se igra :)

PC preferiram zbog nekih drugih stvari, ne samo techa. Igre su mi jeftinije, imam workstation uz platformu za igranje i trenutno stvarno nemam mjesta u stanu za okupaciju kauca i televizije. Da mogu uzeo bi PS4 i igrao sve naslove koji se nude, a koje nemam prilike sad odigrati, a onda bi se javio problem vremena. Strah me E3ja i najava  :)

Najdraze su mi ove teme u kojima se moze raspravljati, svadjati,klati, miriti, valjati budalastine. Koje je zabava npr u u4 temi? Svi je hvale, svi pisu isto, dosadno.dok naravno ja ne odigram konacno tu igru pa ispljujem sve sto se ispljuvati da

Nexus - nisam samo PC igrac, vec igrac opcenito. Trenutno mi je too much vodit financijsku bitku na dvije strane i kupit PS4, ali ta opcija nikad nije bila upitna. Uzivao bi igrajuci neke od naslova SP ili sa tobom, Viperom, Fenixom, Maxom i ostalima nesto u MPu.

maverick - ma znam sta zelis reci, ali mi je cudna logika. Igre su tu, ma kakve bile nekome.

Tuhy - da ja sam pisao iskljucivo o sebi, jer sumnjam da se vecini PC igraca poslozilo kao meni. Maticnu, CPU sam imao od prije, grafu i PSU nisam platio, jedino sto sam ulozio su bili RAMi, kuciste, HDD i monitor i doslo mi je manje od cijene PS4, pa sam zato naveo svoju racunicu.
Ej, ali po TOJ logici se i PS4 kupuje tek sada - za 1.500kn s Njuskala sa garancijom, duplo manje od tog tvog argumenta. A takav kupac ce sigurno Neo i preskociti da ulozi PS5 "day one" i sl.

maverick Ajde nemoj molim te krenut u tom smjeru.

FedroWhatIsGood? - nije to nikakva logika, PC je slozen na izlazak PS4 i to je realna situacija u mom slucaju. Nista opcenito i generalizirano, samo moj vlastiti primjer.

Najdraze su mi ove teme u kojima se moze raspravljati, svadjati,klati, miriti, valjati budalastine. Koje je zabava npr u u4 temi? Svi je hvale, svi pisu isto, dosadno.dok naravno ja ne odigram konacno tu igru pa ispljujem sve sto se ispljuvati da
ovi postovi su ti nepotrebni i samo pokazujes koliki si flejmer/troller. To sta si ti zabrijo da je to zabava vecini ljudi na forumu je dosada ziva kad pocnes ti sa svojim forama.

Drzi se teme.

Bude mi toplo oko srca kad vidim cijeli defense force opet zajedno.

#tbt

viper89 Ja sam preskocio taj dio iz pristojnosti, ali da, vidljivo "iz aviona" kakva je namjera posta. I ono sto me najvise izbaci iz takta je taj smajlic na kraju posta. Kao sala neka ili sto vec...

Zbog tvog bljuvanja mi je uzasno zao tvoje odjece, i cipela, i gaca... I dede, i tetke i zene

Cemu ovo? Kazem vam, drzite se teme i nastavite normalnu raspravu.

ovi postovi su ti nepotrebni i samo pokazujes koliki si flejmer/troller. To sta si ti zabrijo da je to zabava vecini ljudi na forumu je dosada ziva kad pocnes ti sa svojim forama.

Drzi se teme.
Sorry, al ovo je Bilo ruganje...
Kako god.
Nadam se da ce ms poraditi i na dizajnu jer ovaj Box izgleda kao videorekorder...
A i valjada ce sada konacno standard biti 1080p i 60fps. Nije da patim od takvih brojki, al koja je onda pobogu svrha za novim modelima osim naravno milkanja love naivnih gamera? !

Prati onda temu, procitaj koliko puta sam pokusavao vratiti na nju. Pa ni Chono nije htio... A Solida pusti da dobije sto trazi, znas takve ne ;)

dosta sa offtopicom,zadnje upozorenje za sve.

maverick - nemora biti iskljucivo 1080@60, moze i 1080@30 sa primjerice boljim vizualima, vise likova na ekranu u RPG zanru, izostanak popupa, teksture visoke rezolucije, siroka primjena neke vrste AA, bolji i napredniji AI i slicno. Jaci hardver otvara takva vrata. Namjera MSa i Sonya je druga stvar kao i mentalni sklop igraca koji ce zaista kupiti ovo day one ako se potvrde najave.

maverick - nemora biti iskljucivo 1080@60, moze i 1080@30 sa primjerice boljim vizualima, vise likova na ekranu u RPG zanru, izostanak popupa, teksture visoke rezolucije, siroka primjena neke vrste AA, bolji i napredniji AI i slicno. Jaci hardver otvara takva vrata. Namjera MSa i Sonya je druga stvar kao i mentalni sklop igraca koji ce zaista kupiti ovo day one ako se potvrde najave.
Ne razumijem se ja previse u taj tech, ali jer je zbilja toliko tesko izvuci sve navedeno uz npr konstantnih 60fps?! Meni zbilja nije toliko vazno,al eto... takodjer zagovaram bolji AI, sto krace loadinge (i'm looking at you Bloodborne), ali Ipak i stabilan ako vec ne visok framerate...
Pitam se Dali ce se mjenjati dizajn kontrolera iako je meni ovakav sasvim ok i ne vidim neke potrebe za time...

Neznam koliko ce biti jak taj novi Xbox, ali primjerice jedan takav set grafickih opcija pri 1080@60 trenutno zahtjeva grafu od 3500kn. Jest da je konzola zatvoren i unificiran sustav, ali opet neke norme hardvera moraju biti. Valja pricekati potvrdu ovih najava i eventualno specifikacije takvog stroja.