Nevjerojatno ali istinito, čini se da Microsoft ipak ima u planu ono što navodno namjerava i Sony – proizvesti hardverski značajno jaču konzolu od trenutne, i to već sljedeće godine.
Microsoft priprema dva nova modela Xboxa One
Zanimljivo...
Dobro konzole, a di su igre? Ekskluzive?
Sve im odlazi na PC.
Interesira me kaj spremaju, vjerojatno bi i uzel, ali me manjak igara nekako odgovara od toga. Halo 5, Master Chief Collection, Forza Horizon 2 i Sunset Overdrive - to je to. Ajde, još im dolazi Gears of War 4. Vjerujem da će sljedeće godine biti Halo 3 Remaster.
Phantom Dust i novi Fable otkazani, dosta je to sve klimavo :( Nadam se da će se opametit i dat neki incentive.
Dobro konzole, a di su igre? Ekskluzive?A sta to sony trenutno vise Ima?
Sve im odlazi na PC.
Interesira me kaj spremaju, vjerojatno bi i uzel, ali me manjak igara nekako odgovara od toga. Halo 5, Master Chief Collection, Forza Horizon 2 i Sunset Overdrive - to je to. Ajde, još im dolazi Gears of War 4. Vjerujem da će sljedeće godine biti Halo 3 Remaster.
Phantom Dust i novi Fable otkazani, dosta je to sve klimavo :( Nadam se da će se opametit i dat neki incentive.
Uncharted4
Bloodborne
Uncharted4
Bloodborne
.......
Thinking...
........
Still thinking...
....
That's it....
Engine overblown...
You are not thinking Or, at least, you are not reading - War se jedanako pita sto jos dolazi... Pomozi mu, sto...?
You are not thinking Or, at least, you are not reading - War se jedanako pita sto jos dolazi... Pomozi mu, sto...?Trenutno ms Ima vise kvalitetnih ekskluziva, nisam Baba vanga da vidim u buducnost. Da nije u4 i nadolazeceg (daj boze) last guardiana zafitiljio bi ovaj ps4 remaster kroz prozor sa treceg kata. Ne kupujemo novu konzolu da bi igrali ono sto Smo igrali na prosloj generaciji PONOVO. Ili?
Edit
Nadam se da ce se ms potruditi da napravi ravnopravnu konzolu novom ps4 da vise ne moram citati po milijunti puta kako je na PS veca reza i vise fps,a pola ih i ne vidi razliku nego samo lupaju bzvz jer naravno nemaju obe konzole,a ne sumnjam da Ima jos i onih koji igraju na Hd ready ekranima ili jeftinim full hd,a kao primjete sve Te razlike.
Znači Polaris ili Pascal dolaze na Box.. Mislim da ce biti Polaris, jer jedino je to objasnjenje zasto AMDu treba ovoliko dugo da predstave nove grafe.
Odlicno, daj Boze! Vrhunski potez.
Sad jos da Sony shvati da Neom ne moze parirati ovome i najavi cisti PS5 za bozic 2017 :)
Aman, al' opet ne citas - covjek se pita i CEMU kad vise ekskluziva NEMA, sve ide na PC?You are not thinking Or, at least, you are not reading - War se jedanako pita sto jos dolazi... Pomozi mu, sto...?Trenutno ms Ima vise kvalitetnih ekskluziva, nisam Baba vanga da vidim u buducnost. Da nije u4 i nadolazeceg (daj boze) last guardiana zafitiljio bi ovaj ps4 remaster kroz prozor sa treceg kata. Ne kupujemo novu konzolu da bi igrali ono sto Smo igrali na prosloj generaciji PONOVO. Ili?
Edit
Nadam se da ce se ms potruditi da napravi ravnopravnu konzolu novom ps4 da vise ne moram citati po milijunti puta kako je na PS veca reza i vise fps,a pola ih i ne vidi razliku nego samo lupaju bzvz jer naravno nemaju obe konzole,a ne sumnjam da Ima jos i onih koji igraju na Hd ready ekranima ili jeftinim full hd,a kao primjete sve Te razlike.
Znam skuzio sam na sta se osvrces.Nema svatko Love za PC koji moze to vrtjeti kvalitetno,a uz to ja npr Radije uvijek Biram konzolu naspram PC. A i nije da su preskupe. Vjerujem da je mnogima lakse kupiti konzolu i gledam na Te igre kao na ekskluzive jer ne izlaze na sonyevu ili nintendovu konzolu...if you Know what i mean?!Aman, al' opet ne citas - covjek se pita i CEMU kad vise ekskluziva NEMA, sve ide na PC?You are not thinking Or, at least, you are not reading - War se jedanako pita sto jos dolazi... Pomozi mu, sto...?Trenutno ms Ima vise kvalitetnih ekskluziva, nisam Baba vanga da vidim u buducnost. Da nije u4 i nadolazeceg (daj boze) last guardiana zafitiljio bi ovaj ps4 remaster kroz prozor sa treceg kata. Ne kupujemo novu konzolu da bi igrali ono sto Smo igrali na prosloj generaciji PONOVO. Ili?
Edit
U svakom slucaju ne bih volio ni da sad xbox bude jaci jer Ce opet biti svinjarija...
Jaci Box -> jaci PS -> eksluzive -> isplativost -> jaci Box...Sto se tice racunice, u mom slucaju ispada da mi je isplativije bilo uloziti u PC nego da sam kupio primjerice PS4. Ako nakon 3 godine dobijemo novu konzolu to ispada minimalno 6K kuna. Ovako sam za 1500kn dobio novi CPU, MBO, RAM i SSD. Za još 1500 sa prodajom postojece grafe mogu ubost GTX 980. Cisto sa hardverske strane izguram ovu i sljedecu generaciju bez problema.
Slabo si promislio. Off the top of my head:Dobro konzole, a di su igre? Ekskluzive?A sta to sony trenutno vise Ima?
Sve im odlazi na PC.
Uncharted4
Bloodborne
Uncharted4
Bloodborne
.......
Thinking...
........
Still thinking...
....
That's it....
Engine overblown...
Knack
Killzone: Shadow Fall
inFamous: Second Son (mozeš i dodati First Light tu)
Bloodborne
Uncharted 4
The Order 1886
Ratchet & Clank
DRIVECLUB
The Last Guardian
Što još dolazi na PS4? Horizon: Zero Dawn, Gran Turismo Sport, Detroit: Become Human, RIGS, Matterfall, nova Valkyria,...
I to su samo najavljene igre, gdje su još nenajavljeni projekti drugih studija tipa Bend, Ready at Dawn, Santa Monica, Naughty Doga,...
S druge strane, Microsoft za Xbox One ima one 4 (3 ako ne brojimo remaster, makar mi je žao vidjeti tako slabu brojku) ekskluzive koje sam pobrojao u prvom postu i još Forza Motorsport 5 (ajde, iako je 6. izašao). Još se šuška da će Sunset Overdrive na PC.
Što dolazi? GeoW 4 i? Crackdown? Ona Platinumova igra s zmajevima? To je to.
Što se tiče ekskluziva, Sony i Microsoft su trenutno neusporedivi.
Gears 4 ce doci i na PC ako se ne varam, a vrlo vjerojatno i sve ostalo. Rocket je neki dan postao prvi crossplatform naslov izmedu pca i boxa, pa mozda u tom smjeru ide MS
Sve osim u4 i bloodbornea sto se mene Tice je garbage. Ok ratchet (remake) i da nadolazeci last guardian. Nije bitna kvantiteta nego kvliteta,ali o ukusima nema puno rasprave. Samo hocu reci da se ni sony ni ms zasada Nisu proslavili...Nadam se da dolaze Bolja vremena
Znaci ako se nekome ne svidaju box eksluzive onda ih ta konzola ima nula?
Jaci Box -> jaci PS -> eksluzive -> isplativost -> jaci Box...Sto se tice racunice, u mom slucaju ispada da mi je isplativije bilo uloziti u PC nego da sam kupio primjerice PS4. Ako nakon 3 godine dobijemo novu konzolu to ispada minimalno 6K kuna. Ovako sam za 1500kn dobio novi CPU, MBO, RAM i SSD. Za još 1500 sa prodajom postojece grafe mogu ubost GTX 980. Cisto sa hardverske strane izguram ovu i sljedecu generaciju bez problema. Pa dobro ti si PC igrač i tebi odgovaraju sve beneficije PC-a poput customizacije hardvera, grafičkih postavki, Steam, modovi itd. tako da je i logično da nisi na konzoli.Čuj, ako ja dobijem još 2 godine iz trenutne PS4 konzole (a dobiti ću) za 3000 kn i 5 godina igranja...hej to se meni isplatilo (kao i hrpi ekipe vjerujem)Uostalom uvijek je ciklus bio 5-6 godina max do prošle generacije zbog ekonomske krize itd.
Znaci ako se nekome ne svidaju box eksluzive onda ih ta konzola ima nula?Nisi glup znas sta mislim. Ne poricem da ih statisticki nema, ali ako te ne zanimaju tada ti dodje na isto...
Gledaj meni su dosta nova persona i last guardian da npr kupim ps4
Isto tako gearsi, forza i halo da kupim xone Te Zelda ako cemo i Nintendo spomenuti. Moze biti jos milijun tih exkl, Ali me zaboli taban za njih...
Cujte, ne zelim biti party pooper al' tema su "apgrejd generacije" vs "full nove generacije"
Odlicno, daj Boze! Vrhunski potez.
Sad jos da Sony shvati da Neom ne moze parirati ovome i najavi cisti PS5 za bozic 2017 :)
Sve osim u4 i bloodbornea sto se mene Tice je garbage.Slažem se da je bitnija kvaliteta nego kvantiteta, ali ove gore igre definitivno nisu smeće, kak ti to lijepo objektivno veliš :)
Killzone i inFamous nisu na razini svojih prethodnika, ali su daleko od loših igara. Uvrstit Driveclub ili Order u "smeća" je budalaština.
To što se tebi iz nekog razloga ne sviđaju ne znači da ne postoje
Ako nakon 3 godine dobijemo novu konzolu to ispada minimalno 6K kuna. Ovako sam za 1500kn dobio novi CPU, MBO, RAM i SSDPaa, i ti si krenuo od nečeg, nisi prethodnu konfiguraciju dobio iz vedra neba.
Nadograđivao si već postojeće što imaš, i zato je tebi isplativije.
Ja bi ovo tvoje platio više od "minimalno 6k kuna", jer ja gaming PC moram slagat od nule.
A neće sigurno svaki vlasnik prelaziti samo tako na novi PS4, s obzirom da će i "stara" konzola izgurati ovu generaciju bez problema.
Uncharted 4 je čisti dokaz da mi ne treba nikakav PS4 Neo ;) i da je trenutna verzija konzole i više nego dobra.
Drugim riječima, ja, recimo, i dalje ostajem na trošku od 3000 kn
Cujte, ne zelim biti party pooper al' tema su "apgrejd generacije" vs "full nove generacije"Hmmmm, Nisu li igre Te zbog kojih kupujemo konzole? Tada ne vidim u cemu je problem ako se spominju party pooperuOdlicno, daj Boze! Vrhunski potez.
Ti tuhy ne moras sve ozbiljno shvacati. Nisam znao kako bih kategorizirao igre poput npr bloodbornea i ordera pa Sam jednostavno ove potonje svrstao u smeca sto u usporedbi sa one dvije i Jesu