Zadnja sezona je pomalo otišla u smjeru koji nisam očekival, te možda misterij ubojstava i sukoba sa Bratstvom nisu tako dobro (opsežno) razrađeni kao događaji iz prve 3 sezone. Može se dobit dojam pomale zbrzanosti ako uspoređujem sa odličnim pacingom u već spomenute prve 3, ali nije mi nimalo narušilo sveukupni dojam.
Genijalna serija koja ide bok uz bok najboljima koje sam dosad u životu pogledal.
Likove su mi u rangu Abercrombievih koliko su odlično napisani i koliko su mi prirasli srcu (ne mogu nikog izdvojit, jednostavno nije u redu staviti Lucasa ispred Joba, ili ne spomenut Proctora, Burtona il Brocka), a akcijske scene (tučnjave) su nešto najbolje, najrealnije i najsurovije što sam imo prilike gledat na ekranu.
Ovaj video iz gornjeg posta, fight Nole i Burtona, je jebeno mrtvo savršenstvo prikazivanja nasilja 🤩😍😳😳
Jedino, mater im nabijem, koliko su forsirali scene sexa (čak i pretjerali sa time ako se mene pita, ali bome se neću žalit), a na kraju nismo imali prilike vidjet full naked scenu sa Elizom Dushku… ☹️☹️😠
Imam jebeni crush na tu ženu od prvog Wrong Turna, bolesno mi je sexy i totalno me iznenadilo vidjet ju tu… i od tolko sisa i brutalne jebačine u praktički svakoj epizodi, ona mi ostane na suhom…jebemti scenariste 😃☹️.
Uzmite si Hbo Max, nađite na torrentu, kupite original na BluRayu (znam da ja jednom hoću, za kolekciju), snađite se kak god znate, al ovu genijalnost od serije jednostavno morate pogledat. Ja bih još, ali dobro je i stat na vrijeme, zaokružit priču i dostojno se oprostit sa likovima.
Zadnjih 10 min je ♥️♥️♥️😥😥
"Banshee, Pennsylvania... Suck my tit!"
♥️♥️♥️