S1r1uS Pohvala za otvaranje teme! :
Što se tiče kraja serije
Općenito gledano, 4. sezona me ipak mrvicu razočarala. Bio sam spreman na svakakve promjene. Prva epizoda je sama po sebi predstavila te promjene na izvanredan način i ostaje mi jednim od najboljih otvaranja sezone ikada. Međutim, ideja serijskog ubojice mi se činila nepotrebnom. Uvodili su misterij u ionako već kratku sezonu. Posljednja sezona je imala odlično postavljene temelje prethodne da završi stvarno snažno. Premalo je bilo trenutaka kao što je Hoodovo priznanje Brocku, puno sam više takvih trenutaka očekivao u posljednjoj sezoni.
Ipak, zadnja epizoda je bila stvarno izvrsna. To da je Burton krivac sam pomalo očekivao, ali draž ove serije je da neke klišeje ili predvidljive stvari pretvori u nešto odlično što su napravili i ovaj put. Također, borba nije razočarala, a sve je bilo popraćeno možda i najbolje iskorištenim flashbackovima do sada. Zadnjih 10 minuta, čitav oproštaj Hooda od Bansheeja je genijalno odrađen i savršeno paše čitavoj seriji.
Unatoč blagom razočaranju s 4. sezonom, i dalje mi je ovo jedna od najdražih serija, a njena 3. sezona mi stoji kao jedna od najboljih u čitavom svijetu serija.
Šta reći za kraj osim: "This is where I leave you. Banshee, Pennsylvania... Suck my tit!"