I da, ak je nekome bilo koja igra nakon 25 minuta igranja kod frenda za 83 od 100 onda je ta osoba idiot.

Nemojte izmišljat jedan i drugi. Slušamo u svakoj temi o nadmoći tipkovnice, miša i sličnog. Kak je trolanje reć da svaka platforma ima prednosti i mane. Daj ne budi smiješan.
Gdje točno? Kada? Šta opet pokrećeš warove i trolaš bezveze? Sve je bilo dobro na forumu do TVOG posta! Jel trebam dalje pisat? Tko je zadnji pisao i provocirao na tu temu?
Marksman je kupio PS da odigra sve Unchartede i TLOU, tako da ne pisi gluposti.
I buz prestani sa vrijeđanjem članova, jer sad stvarno pokazuješ pravo lice..

madSuperCrash - mislim da je obrnuto. Ovdje su pojedinci pretjerali sa time jer je netko dao kritiku na Uncharted.. meni ovo više nije uopće smiješno, već suprotno. Šta je sljedeće? Nekome se ne sviđa Witcher ili Half Life i ja idem spominjat dotičnome igre koje on voli u negativnom kontekstu? Dajte ljudi shvatite da nitko nije prozvan, sami ste iskočili na jedan post i nastalo je ovo. Meni dovoljan opis situacije i gdje je problem.

@Chono

Ja sam samo reko da nije moro nastavit s raspravom i da je definitivno mogo stat na loptu ko sto je Tuhy napravio, a on je opet nastavio po svome, u jednako zestokom ritmu, potpuno nepotrebno.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Možeš bit moderator kolko hoćeš, al činjenice ne možeš iskrivljavat kolko god se trudio. Reć da svaka platforma ima prednosti i mane nije trolanje, nego istina. Optužuješ mene da sam trol, a ne možeš bit dalje od istine. Ja reagiram kad se ljudi ponašaju kao debili i seru gluposti, kako god se igra zvala. Isto sam tako davno na Rebootu reagirao kad je gameslord dao nekoj igri 6.75 ili tak nešto. Poanta je da je na dvije decimale računao pa sam ga sprdao. A s igrom veze nisam imao, niti me zanimala

Gdje sam napisao da postoji jedna platforma bez mana ili tvrdio tako nešto? Možeš se ti sad izvlačit koliko želiš, reagirao si kako si reagirao i napisao dotičan post.

I po čemu onda nije istina da POJEDINCI uzdižu Uncharted u nebesa i da je to humoristično? Možeš ti sad iskrivljavat koliko želiš i trudit se. Skočili ste kao kobre na taj post.

Hahahah, daj smiješan si.

Upravo si sad covjeku napisao da je idiot.A trolas u smislu da Bf1 topic ima 52 stranice zdrave rasprave i onda ti uletis sa svojim komentarom.
madSuperCrash na forumu sam pa zato i raspravljam.Zasto bi stao sa raspravom?Ja ovdje iznesem svoje misljenje i budem napadnut..neki tip u U4 temi napise da mu nije 95 nego 83 (iako se ni ja s njim ne slazem) i napadnut je.I to istom rijeci kojom sam ja ovdje sebe obranio.Napisao sam da mi je smjesan tuhy.Zbog toga sam ja ovdje prozvan od grupice istomisljenika kojima je uncharted sveti gral "smijesan" je uvreda,a u onome topicu za "smijesan" se djele lajkovi.

buz - sad ja trebam radit dramu jer si napisao da sam smijesan? Jel sad vidis gdje problem? Ocito ne...

Decki, ljudovi, kolege, skacete na svaki spomen Uncharteda u krivom kontekstu ili konzole koju preferirate. Kasnije se samo vrtimo u krug sa postovima i tako stalno. Jedino sto je sada drugacije, je da nema hardcore PC ekipe da kontrira. I jos nisam dobio odgovor! Gdje je i tko pisao i velicao PC sa namjerom provokacije? Dajte post, datum, bilo sta!

Ne želim i ne mogu se branit od ovakvih niskih provokacija i laži. Ak vama nije neugodno izmišljat. Ja nisam bio savršen moderator, al bar nisam izmišljao stvari. Fenix i ti svakome daš da ti forum vodi.

Nema smisla..dobit ces post da smo u sukobu interesa jer smo braca.

U sukobu ste interesa jer se ti tak ponašaš kak se ponašaš. Tuhy ti je rekao kako. A onda te tvoj braco brani umjesto da ti šamarčinu zvizne.

Ne želim i ne mogu se branit od ovakvih niskih provokacija i laži. Ak vama nije neugodno izmišljat. Ja nisam bio savršen moderator, al bar nisam izmišljao stvari. Fenix i ti svakome daš da ti forum vodi.
Kakve lazi? Pogledaj si postove u BF, ti ides spustat ekipu koja velica PC? Koja ekipa? Jer su Fico i Marks napisali da ce igrat na PCu? Ovdje si poceo sa vrijedanjem, ne trebas izmisljat stvari, dovoljno je ono sto napises.

Samacinu? Jesi ti normalan? Odrasli ljudi sa svojim zivotima i ti ces meni govorit kako da zivim? Daj buz ohladi malo i bar na sekund prestani sa glupostima. I vi se ponasate kako se ponasate, ucviljeno kao kad netko uzme bebi omiljenu igracu! Sta sad treba razapeti covjeka jer misli da je Uncharted 1,2,3 overrated? Svasta....

Ovo je predobro.
Ubijam dosadu na poslu čitajući ovo.

Nego on topic: kolko sam skuzio brat brani brata sto mi je normalno iako mu je brat koji pretpostavljam nema ps4 niti je odigrao dotičnu igru uletio u topic i rekao da ljudi svršavaju po ovom serijalu.
Il sam ja glup ili je ovo klasični primjer provokacije

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Čast mi je da imam prilike voditi site u suradnji i partnerstvu sa Chono7 i ostalima.

Što se tiče rasprave na posljednjim stranicama, svi ste pomalo krivi. Poštujte tuđe mišljenje i tuđe pravo na izjašnjavanje istog. Ova rasprava/svađa se sad već vuče kroz nekoliko dana i tema, pa je zaista teško pronaći izvor iste. Zato će od sad ići zabrana pisanja svakom tko je nastavi nakon ovog posta.

Jednostavno nema smisla. Svađati se jer je nekom neka igra ili konzola bolja ili losija. I uput zagaditi fenomenalni Gigafon za koji se ekipa potrudila napisat...

Kad po n-ti put slušam o PC-u i kak je super na njemu igrat FPS, odlučio sam podijelit i svoja iskustva s igrom istog developera na PC-u i zaključit da ipak ništa nije savršeno. Ni PC ni konzole. Ja ne znam kakva osoba iz tog može izvuč da je trolanje, osim neki PC fanboy. Oh, wait...

A ako želite možete dobit moj razgovor sa EA supportom pa vidite kolko je to trajalo sve. Da ne bi bilo da sam izmislio jer "trolam".

Pa i mi slusamo po 100ti put o Unchartedu i dobijemo ovakve odgovore na kritiku ili iznosenje mane. Pogledaj kakve si ti odgvore dobio u BF temi, gdje si isto nicim izazvan isao "spustat PC igrace" jer eto oni su spomenuli da ce igrat na PCu. Vidjet ces razliku u pristupu i komunikaciji.

Dali se ti salis?Gdje vidis provokaciju?A gdje vidis laz?
Jeli BF topic bio 54 stranice cist i onda si ti napisao ovo i to bas nakon rasprave iz ovog topica?

Jesi napisao ovo:

I jesi li upravo napisao covjeku da ga samtras idiotom sta govori koliko si srez za uvazavanje tuđih misljenja?

Fenix,hebiga tek sad vidim tvoj post!

Mulac nisi dobro shvatio.Odigrao sam sve Unchartede na svojoj konzoli i kupit cu PS4 i odigrati U4.Raspravljalo se o prva 3.

Joj jesam te uvrijedio..butthurth?evo vidis bas ti se sad smijem..o tome ti pricam..jadan si
I ne stavljaj mi ove 2 igre u istu recenicu..jos zganaca treba ovome da postigne pola uspjeha onoga..
Ajde sad idi se penji jedan cjeli chapter
Ti si trol i ti nemaš pravo glasa. Tvoje riječi nemaju nikakav značaj. Da si dobio opomenu odmah tad, ne bi ni došlo do ovoga. Ali kad tvoj šerif te brani tu nitko ne može ništa.

Ma dobro...biomoto je prije tog posta napisao da ,ako igra na Meti ne dobije 95 da je ne misli igrati...to se samo prenijelo u taj post zato sto je stvarno smiješno nešto takvo izjaviti. Spada u sferu trolaže ili gluposti.
Al eto...ekipa u offu ste debelo...nema smisla.

Biomoto trola svoju cijelu forumsku karijeru, na svakom forumu. On zaslužuje bit predmet sprdnje.