Baš me vučeš za jezik... :)
Al nebu išlo, slobodno se nastavi smijat meni ovak smiješnom i jadnom, mirno ti more buraz
Slobodno ti napisi ako te vucem za jezik...
Ono sta sam htio napisati o Unchartedu a Veigue je vec naceo je to da Uncharted jest kvalitetna PS eksluziva i masa se za njega uhvatila kao najbolje "oruzje" protiv konkurencije.Iako tu postoji TLOU koji je 3 koplja bolji,Unchatred je obrana i napad jer je izasao u usponu konzole i u vrijeme kad su se klinci najvise prepucavali.Zato kazem da ga pojedinci gledaju tim ocima i velicaju vise nego sta jest.Barem prva 3 jer U4 je prica za sebe.
Sjetio sam sei da si napisao da te zivcira izraz "presveta konzola"?Pa sta ja mogu kad se pojedinci tako ponasaju.Dali postoji rivalitet i prepucavanja između PS i Xbox-a?-Da postoji! Jeli ga Marksman izmislio,mislim da nije!Ovaj forum se ne razlikuje puno od Reboota znas.Tamo je bilo zagađenja sa obje strane ukljucujuci i nekoliko njih sa Pc-a.Sad nema nikog od njih ovdje pa je vecina iz plavog tabora ostala na svome i takve stvari se manje događaju.Drugi razlog je i neki respekt prema ovim deckima koju su se potrudili da ovaj forum i portal ozive.PS Master npr. je specifican clan,on je u svome pretjerivanju i simpatican ali vjeruj mi puno je kamufliranih PS Mastera jos ovdje.
Xbox igraca na ovom forumu ni nema.PC igrace mogu nabrojat na prste jedne ruke.Ja,chono koji smo aktivni,Fensi Superstar koji siri svoj seksipil samo u topicu "upoznajmo se pomocu slika" i mislim da Prayer igra,ostalih se nemogu sjetit.Navedi mi jedan primjer kad je netko od nas ovdje prvi poceo trovat u bilo kojoj temi?buz ovdje zahtijeva od admina da me se opomene...A skoci u Battlefield 1 topic na 56. stranicu i pogledaj kako pocne ili kako je barem pocinjalo na rebootu jer ovdje se niko ne lozi na takve stvari.Imas 52 stranice ciste,normalne rasprave,cak i zabavne atmosfere i onda komentar
"Nemojte tako dečki! Bitno je da oni imaju bolju grafiku, više fps-a, bolje servere, miš i tipkovnicu itd. I da su na posljetku dosadni ko proljev jer to moraju u svakoj temi koja se tiče multiplatformera ponavljati. Kog to normalnog uopće zanima?!"-Nicim izazvan!
I buz koji je nakon rasprave iz ove teme uskocio "slucajno" tamo sa komentarom " To sam podijelio jer vidim da neki uzdižu PC gaming opet u nebesa u ovoj temi pa da se malo spuste na zemlju jer svaka platforma ima prednosti i mane."-MA TKO?GDJE,KADA?O CEMU TI?
Neznam,mene su na ovaj forum pozvali odredeni ljudi,koji su mi ukazali pravila i ideju.Fair For All se zove isto razlogom.Ako ste na isti nacin pozvani,neznam kako vam nije bed ponasati se tako.Pri tome nemislim zapravo na tebe,barem dosad si mi bio totalno ok i ponavljam ti,nigdje te nisam prozvao da bis tako reagirao.Jer prvi komentar ti je bio spominjanje Bf-a,sta je,opet cu ti ponoviti-smijesno!
A sad mi molim te i daj primjere mojih svrsavanja.Ili ces me ismijavati sta sam kao gamer koji igra na PC-u i vecinom FPS zanr izabrao razer opremu sa tematikom igre u cijem multiplayeru provodim najvise sati i koji jest najbolji multiplayer nekog ratnog shootera,ali tebi se eto nesviđa.Jer kako kazes "nebi ni pisnul da to nije došlo od nekog čiji postovi o Battlefieldu liče kao da priča o nekom božanstvu i koji doma ima maltene oltar posvećen toj igri". Oces i Solidu isto tako za MGS napisati?