[deleted] Blade je u pravu i u potpunosti se slažem da privatna prepiranja na temu sporta prebacite ili u Sportsku sekciju ili na pm.
Prika Nisam moderator, ali mislim da se tu samo postavljaju pitanja (trenutno ih ima 17 od 25) ? Na provokacije, raspravu s Greybackom i komentiranje mog odgovora će bit vremena i mjesta.Nisam ni ja moderator ali nije u redu pitanje i ovo je cisto sirenje mrznje,ako se ne varam?!
gunner 20.Nabroji pet nogometasa koje si najvise uzivao gledati od kad pratis nogomet.Mozes i obrazlozit zasto bas oni..Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Zero 22. Hipotetski, da se u budućnosti oženiš (ženom, jel) i u braku dobijete dvoje djece, i oboje se kasnije u životu deklariraju kao homoseksualne osobe, jel bi ti to smetalo ili bi bio ponosan na svoje liberalne potomke?
ThaUrban 24. Koje su ti najdraže igre u ovim žanrovima: FPS, TPS, RPG, Racing, sport, avantura i horror? (ako bi bilo moguće probaj bez ponavljanja :)
electronicus 25. Možeš li pojasniti proces preobraćenja na crkvu Nediljkovu? Zainteresiran sam nakon što sam čuo priče o rastu pussy/dick ratia.