Najbolji član 4. mjeseca 2016. godine je...

Blade 

Čestitke pobjedniku! On će odgovarati tek kad se postavi svih 25 pitanja.

Jedan član smije postaviti samo jedno pitanje! Ako unutar 3 sata nije postavljeno svih 25 pitanja, tek onda možete postaviti još jedno pitanje.

Briše se sve što nije pitanje. Molim da ispred svakog pitanja stavite redni broj!

#SaznajTkoJeČlanMjeseca

Čestitke Bladeardo

1. Otkud potječe tvoja ljubav prema nogometu?

2. Pošto je kampanja završila uspjehom, koji su planovi oko slavlja i čašćenja glavnog čovjeka kampanje?

3. Da se svi bogovi svijeta ujedine i srede da se za naslov bore Orijent i Rijeka, za koga bi navijao?

4. Čime se baviš u životu? Koja ti je najveća strast?

5. Kad se izgradi kantrida, hoće bit kakvo okupljanje mladeži crkve Nediljkove na istoj?

6.Što misliš tko će od heroja nastradati u Avengers War(iako se neće tako zvati) filmovima?

7. Kome bi radije posakao kitu, Olivier Giroudu ili Davidu Beckhamu ?

9. Kakva je tvoja povijest igranja? Platforme, žanrovi, najdraže igre?

11. Koja je, poslije Star Warsa, najprecijenjenija filmska fransiza?

12. Igrom slučaja se nađeš u centru Hollywooda s multimilijunskim budžetom. Imaš jednu priliku za snimiti kakav god film želiš, te će se isti pojaviti na velikim platnima čitavoga svijeta.

Daj nam neki sinopsis (dužina po želji), odaberi par okvirnih lokacija te glumački, snimateljski, glazbeni i ini postav. Režija si, dakako, ti sam.

13. Osim što mora biti vrsni kuhar, koje su još 3 glavne karakteristike koje ti se sviđaju na muškarcu?

14. 0d ocjene 1 - 10 koliko mrziš hajduk i kmečavce? Ako je ispod 8 ne komuniciram više s tobom.

15. Zašto misliš su ljudi s Gornje Vežice manje vrijedna rasa ljudi?

• [deleted]

16.Postao si  članom mjeseca 
Koji su tvoji planovi za budućnost?
Trčanje na Bostonskom maratonu, ulazak u Most ili pak nešto treće?

17. Da si prisiljen na sexy time s nekim članom FFA po tvom izboru, kojeg člana bi izabra? Naravno, samo muški dolaze u obzir.

14. 0d ocjene 1 - 10 koliko mrziš hajduk i kmečavce? Ako je ispod 8 ne komuniciram više s tobom.
Mi vas ne mrzimo.ta je situacija samo si rivalima,a to je dinamo.to je derbi vjeciti a vi se mozete mrzit s istrom ili ti ga pulom i sta ja znam.ta pojava je cesta samo medju rivalima.
Iako pravi navijaci vole svoj klub a ne mrze drugi,ali tko si ti tu da ti ja objasnjavam na provokacije

Nisam moderator, ali mislim da se tu samo postavljaju pitanja (trenutno ih ima 17 od 25) ? Na provokacije, raspravu s Greybackom i komentiranje mog odgovora će bit vremena i mjesta.