S1r1uS Kampanja je zakon, predobar ending. Na prvu mi se nikako nije svidjela još od E3 prikaza a na kraju totalno epic ispalo... Super da nisu uopće forsali to skakutanje i ostale gluposti, ne znam dal sam par puta hodao po zidu i radio neke takve egzibicije u sp djelu.
Fico Upravo sam završio kampanju. Bez ikakve zadrške mogu reći da je ovo daleko najbolja kampanja u serijalu. Više ću se raspisati kada mi se malo slegnu dojmovi.
Panacea Zgodan "easter egg" na pakiranju perkova.Fora je u tome kaj je praktički jedino dostupan data miningom. Ovdje su ostala pakiranja perkova.
19marksman89 Joooj onaj osjecaj kad imas 2 Cod-a koja zelis igrat i neznas kojeg bi prvog stavio skidat.Neznas ni koji je veci i koji se sporije skida :
dabrich radije MP koji je provjeren i dobar ja se nadam da ce jednog dana osvanut remaster zasebno na store :)
Cole PC Gamer dao ocjenu 48! WTF??Da nije ona shema, koju je HCL imao jednom, da ocjena nema veze, i da se slobodno na nju da 40 gore, da se pročita zapravo reca.
19marksman89 Neznam.I na metacriticu stoji lose po recenzijama a za usere da ne govorim ali to je nebitno i nerealno