bas samo price i nagadanja dajte napisite nesto kaj je provjereno a ne rekla kazala .Pa zar nije bila prica da ce bit Prvi svjetski rat.Priče i pričice. Ja se ničemu ne nadam jer su nas developeri igara bezbroj puta izlagali prema tome ja ću bit sretan da u BF5 ne bude bilo pneumatskih nogu i gledanja kroz zid u nanoodijelu. Kad vidim official gameplay u 1. ili 2. svjetskom ratu onda ću vjerovat.
Battlefield 5 stiže i vraća nas u prošlost!
Ne postoji. Ako imas izvor by all means, napisi nesto. Glasine su najnormalnija stvar i na daleko vecim portalima.
Ne bih volio WWII.
Ja bih radije da se vrate skroz u proslost.
Core game. Samo kamenje i Zagorove sjekire.
Pa po DLC-ima, da se kronolosko dodaje sve naprednije oruzje.
Haha.s prackama i puhama
Ako bude u Rusiji i uz to WW2 mene su kupili... a dosad nisam nijednu kampanju igrao u BF.
Evo nešto provjereno. Dakle, novi BF je tu sigurno.bas samo price i nagadanja dajte napisite nesto kaj je provjereno a ne rekla kazala .Pa zar nije bila prica da ce bit Prvi svjetski rat.Priče i pričice. Ja se ničemu ne nadam jer su nas developeri igara bezbroj puta izlagali prema tome ja ću bit sretan da u BF5 ne bude bilo pneumatskih nogu i gledanja kroz zid u nanoodijelu. Kad vidim official gameplay u 1. ili 2. svjetskom ratu onda ću vjerovat.
http://www.battlefield.com/event
O, bože mili, iz ovog tvoga se na prvi pogled mogu pomisliti samo dvije stvari.Bilo da se radi o istocnom, zapadnom ili juznom frontu, totalno je jadno ako ne bude utemeljeno na stvarnim bitkama WWII...Bas me zanima kako bi 64igraca rekreirali stvarnu bitku ww2.. Da li bi sherman isao tocno putem kojim je stvarni sherman isao, da li bi neki od vojnika ispalio tocan broj hitaca i da li bi prava strana dobila bitku..
Ovo cak nema nikakve veze s WWII, em su izmisljeni sukobi kojih nikad nije bilo u WWII, a jos povrh toga su i u vremenu koje bi ionako bilo NAKON WWII... Mogli su onda komotno staviti Korejski rat koji je bio tehnoloski slican ovome sto tu nebulazne, uz to i ideoloski slican (sukob politickih ideologija istoka i zapada POST WWII), em je bilo nakon WWII.
Jebes izmisljanje paralelnih povijesti za drugi svjetski rat, koje sranje!
Nadam se da rumor veze nema sa stvarnoscu.
- Ili nikad nisi igrao niti jednu jedinu igru zasnovanu na nekom stvarnom ili ratu ili bitci, pa zato nisi svjestan da nikad niti je bilo niti će biti igre tako detaljne i precizne kako ti umišljaš. (Zapravo kao da nikada čak nijedan film takav nisi gledao jer je ista stvar) - čak ni povjesničari, pa ni sami sudionici tih bitaka ti ne bi mogli precizirati tako nešto. Koji ti je vrag, što to brljaš
- Ili jesi igrao ikada baš tako preciznu i detaljnu igru, bez obzira da li SP ili MP dio... Ne, naravno da nisi - "vidi iznad" :
A na drugi pogled, naravno, ti uvijek daš sve od sebe zakačit se za neki moj post i to je u redu, to je ljudski... Ali zar baš ovako nebulozno i čemu? Zašto bi u tolikoj mjeri snizio svaki privid svoje inteligencije i svog razuma, a sve samo da bi se ovako nekvalitetno i bezuspješno pokušao okačiti... Gle, jednim dijelom sam sigurno i ja kriv... I žalim što ti to činim. Žalim, i oprosti :*
P.S. - a ova radnja nije WW2 radnja, to je post WW2 iz izmišljene, paralelne povijesti. Vrlo jeftino.
Sta god ti sad napisao stari moj..
Oprosti... Volim te :)
I ja tebe! mislio sam se nadovezati na to da cak i moze biti fiktivna lokacija i bitka iz ww2, jer u MPu to nece biti toliko bitno. Kad se ekipa uhoda i prilagodi novom BFu, vazan je samo skill i oni BF moments. Naravno ako igra bude pogodena dizajnom i gameplayom.