Pripremite konzerve graha i očistite čuturice jer vraćamo se u doba Drugog svjetskog rata!
Battlefield 5 stiže i vraća nas u prošlost!
Ovaj rumor je kriminalno loš.
Uz to star je par tjedana...nemoj ni stavljati ovo na portal.
Znam da je od ranije, ali Shinobi ga je čak odtvitao a nismo ga imali objavljenog. Ja mislim nekako da je točan.
Pa ovo nis nije potvrdeno a ti to stavljas na portal haha vristanje
Da, jer portali prenose isključivo provjerene činjenice, bez ikakvih glasina i nagađanja.. well done.. :
Piše da je glasina.
Uostalom, toliko toga je iscurilo da već znamo da će biti WW2. Kao i što znamo za PS4 Neo da je tu. Nije ništa službeno ali tu je.
Ne zamaraj se Flip..
Iss Filipe, ono idi se bacit s nogostupa, kaj ti pišeš, ono... Konzerve graha :/
Haha.
A dobro...može i mesni narezak.
Htio sam napisati očistite puške, ali znaš kako bi se "unas" shvatilo.
Znam da je od ranije, ali Shinobi ga je čak odtvitao a nismo ga imali objavljenog. Ja mislim nekako da je točan.Ma samo kažem...meni je ovaj rumor bio baš loš.
Mogao je svatko isprintati ovo i pozabaviti se u PS-u.
To je. Ja se nadam da je tocan. Osobno bi volio BF5 u WW2.
Poslano s mobilnog telefona S7
Flipper, ako na kraju ne bude nista od WW2 tebe smatram glavnim odgovornim. ))
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Bilo da se radi o istocnom, zapadnom ili juznom frontu, totalno je jadno ako ne bude utemeljeno na stvarnim bitkama WWII...
Ovo cak nema nikakve veze s WWII, em su izmisljeni sukobi kojih nikad nije bilo u WWII, a jos povrh toga su i u vremenu koje bi ionako bilo NAKON WWII... Mogli su onda komotno staviti Korejski rat koji je bio tehnoloski slican ovome sto tu nebulazne, uz to i ideoloski slican (sukob politickih ideologija istoka i zapada POST WWII), em je bilo nakon WWII.
Jebes izmisljanje paralelnih povijesti za drugi svjetski rat, koje sranje!
Nadam se da rumor veze nema sa stvarnoscu.
Ako ne bude WW2 moralno je da staviš mandat na raspolaganje.
Ako ne bude WW2 moralno je da staviš mandat na raspolaganje.Neka institucije rade svoj posao.
Bilo da se radi o istocnom, zapadnom ili juznom frontu, totalno je jadno ako ne bude utemeljeno na stvarnim bitkama WWII...Bas me zanima kako bi 64igraca rekreirali stvarnu bitku ww2.. Da li bi sherman isao tocno putem kojim je stvarni sherman isao, da li bi neki od vojnika ispalio tocan broj hitaca i da li bi prava strana dobila bitku..
Ovo cak nema nikakve veze s WWII, em su izmisljeni sukobi kojih nikad nije bilo u WWII, a jos povrh toga su i u vremenu koje bi ionako bilo NAKON WWII... Mogli su onda komotno staviti Korejski rat koji je bio tehnoloski slican ovome sto tu nebulazne, uz to i ideoloski slican (sukob politickih ideologija istoka i zapada POST WWII), em je bilo nakon WWII.
Jebes izmisljanje paralelnih povijesti za drugi svjetski rat, koje sranje!
Nadam se da rumor veze nema sa stvarnoscu.
Pa zar nije bila prica da ce bit Prvi svjetski rat.
Ma jedino zato sto je istocni front nazvao istocnjackim
Ako ne bude WW2 moralno je da staviš mandat na raspolaganje.Hahahahaha! Umro sam. Može.
S1r1uS mislim da nema WW1 potencijala za modanje oružja. A slabo i vozila bilo. Iako bi bila fora da na konjima idemo i konj spota.
Pa zar nije bila prica da ce bit Prvi svjetski rat.Priče i pričice. Ja se ničemu ne nadam jer su nas developeri igara bezbroj puta izlagali prema tome ja ću bit sretan da u BF5 ne bude bilo pneumatskih nogu i gledanja kroz zid u nanoodijelu. Kad vidim official gameplay u 1. ili 2. svjetskom ratu onda ću vjerovat.