Tko garantira da bi sa drugim trenerom pobjedili?!
Treneri u klubovima gdje imaju izbor igrača i lovu useru sezonu... A u repki je izbor suženiji puno. I puno manje treninga ima i puno manje vremena za uigravanje.
Capello je uzeo Rusiju i što je napravio? Veliki stručnjak navodno.
Što da je bio trener stranac i da je uzeo 5 000 000 € i usro ili da nije ni grupu prošao? Onda bi rekli vjerovatno : ha čuj, nema nikada garancije...
Iznenađenja je uvijek bilo i biti će u sportu. Čuda se događaju i u sportu. Ponekada neki žnj nešto osvoje jedamputa i onda ih nigdje više nema...
To što se izgubila sada tekma ne znači da smo jadni, da sada treba treneru smrt proricati.
Koliko se sjećam nikome nije bilo rečeno da se gubi, već da se uljudno razgovara.
Nego ajmo ovako:
Koga bi danas postavili za trenera u reprezentaciji?
Tko bi igrao u prvih 11?
Tko bi bio pozvan a nije sada bio pozvan, a tko nebi bio pozvan?
Nemojte sada odgovore u stilu nije na nama da biramo, nemamo mi odgovornost. Ja najiskrenije pitam i bez podjebavanja. Ok ništa i nitko ne valja trenutno, ali netko i nešto valja drugdje.
Što bi rekli da je Boban ili Prosinečki zeznuo? Jel bi i oni bili maloumni idioti koji su krivi za sve ili bi bilo da je poraz sastavni dio sporta?
Nikome se ne brani pravo na mišljenje. Pa i bojkot je legitiman. Ali ta nekakava sreća što smo ispali meni nije jasna. Kužim da neki ne prate sport i da im je svejedno, kužim da neki prate ali se ne sekiraju ali da se netko veseli što mu vlastita reprezentacija ispala i što neki prekidaju utakmicu i to slave. E pa to stvarno ne mogu razumjeti...