Tuhy Momci, trebam pomoć.Kako dobit Hrt 2 HD na Max Tv-u?Imam i sportski paket, Al kanala nigdje.Flip je piso da bi trebalo bit na kanalu 16, Al ništa.Cijenim pomoć, hvala :) :*
Flipper Tuhy ako linija ne omogućava HD propusnost onda ništa. Ako može probaj skroz ugasiti MaxTv iz struje pa ponovno ga pokrenuti i potražiti na 16. kanalu. Tako je upalilo mome frendu. Poslano s mobilnog telefona S7
brankec Tuhy trebas imat HD paket od max tv-a da bi mogo gledat hrt2 HD, glupo al kaj ces...btw da na 16-tom kanalu jeSent from my LG G2
Tuhy Tuhy trebas imat HD paket od max tv-a da bi mogo gledat hrt2 HD, glupo al kaj ces...Da im nebi još dodatno placo...stoka pohlepna.Ok, thanks :)
Tzereen Ste ziher da treba? Bnet/VIP daje HRT 2 HD džaba sad za Euro. Sumnjam da bi T-Com pucao sebi u nogu da nije konkurentan.
lars82 Prvih mjesec dana je kao probni period i ne placa se. Iskon je dao do 31.08. HT daje 30dana. Ako sam u krivu nek me neko ispravi...Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Nexus Tuhy trebas imat HD paket od max tv-a da bi mogo gledat hrt2 HD, glupo al kaj ces...Da im nebi još dodatno placo...stoka pohlepna.Ok, thanks :)Tuhy https://hrti.hrt.hr/#/Tu imaš HRT2 HD besplatno. Spoji laptop na tv, ako želiš i eto.
yovitssa Prvo me iznenadila postava Santosa, ali sad vidim da nas je lisac dobro proučio i savršeno je posložio ekipu.Penali bi bili horor, ali su sve izvjesniji scenarij... Sent from my iPhone using Tapatalk