Periša nabacio novi friz uoči tekme:
Hmmm... Gledajući u zadnjih 20 i više godina velika nogometna natjecanja, ovako nešto obično ne donosi niš' dobro .
Rekao bih da su oni u psihološkoj prednosti jer nisu pobijedili niti jednu utakmicu, a ako večeras prođu otvara im se polufinale. S druge strane, o nama se jako piše, najbolja ekipa dosadašnjeg dijela, najbolji igrač, čak i TV ser... hoću reći, izbornik .
Mislim da rezultati Portugala dosta zavaravaju jer su trebali dobiti i Austriju (promašeni 11-erac, a Austrija koliko se sjećam nije imala neku pravu šansu), ali i Mađarsku (sva 3 gola primljena van 16, od čega 2 odbijanca neuhvatljiva za golmEna što se jako, jako rijetko događa u istoj utakmici). Da, Mađarska je imala i stativu, ali...
To da će nas shvatiti ozbiljnije od Mađara, Austrije i Islanda ne treba isticati posebno.
Po meni treba sprječavati:
1) njihove ubačaje jer i Nani i Quaresma su u tome jako dobri, a Ronaldo odlično skače (Vidina ruka?!) te
2) lopte u prostor između stopera jer su tako zabili Mađarskoj (prvi gol), a mi primili nešto slično protiv Espanje.
Ništa... Dati sve od sebe i zabiti šanse za kvorterfajnalse :.