Samo da Mandjukic ne igra i mozemo dobit i portugal. Ta toljaga nema sta traziti na terenu, da je on igrao protiv spanjolske pitanje je kako bi to zavrsilo. Onakav smekerski gol kalinica i onakvo dodavanje perisicu koje je zavrsilo pogotkom. Sta bi madjukic napravio u takvoj poziciji? Nista. Kalinic je za njega bomba.
U nasoj repki mozes izgubit pocetnu poziciju samo ako se ozljedis ili umirovis, tako da taman covjek promasio sedam zicera, opet bi igro u iducoj tekmi. (Kolko smo samo trpili Pletikosu). Mene je Pjaca odusevio i stvarno ce bit steta gledat ga na klupi. Zapravo vecina igraca nam igra turnir zivota i odraduje najbolje tekme u kockastom dresu ikad. Po Srni sam dosta znao kenjat da mu je vrijeme polako doslo da se povuce, al covjeku nemam sta rec, igra stvarno ko navijen i svaka mu cast.
Btw. ako budemo igrali s plavim dresovima zicer dobivamo.
Osobno, vjerujem da cemo dobit Portugala i na kraju uc u finale. U finalu smo trebali bit i '98 (kazu ljudi), barem u pooufinalu '08, a na Euru '96 nas se tesko pokralo, tako da je stvarno,vrijeme da nam se otvori i da se neke stvari poklope. Prije prvenstva sam reko da idemo u polufinale, al sad moramo u finale otic, jednostavno ovakvu sansu ne znam kad cemo vise dobit, a sami smo si ju i stvorili. Ko je kriv Engleskoj i Spanjolskoj sto nisu osvojile grupu, sad bi bile na ljevoj strani zdrijeba i imale laksi raspored.
Portugal je svoju sansu propustio u finalu s Grckom i jebe me se, red je dosao na nas, a Belgija nek jos malo priceka, i mi smo cekali godinama da s ovom generacijom iskocimo, da ne bi sad oni iskocili iz pastete, pomalo, imate vremena, mi smo prvi u redu za bar srebro i boli me k, zasluzili smo to jedno finale i jako sam optimistican da cemo ga vidjet.