Treba igrat s njima ko šta su Mađari pokazali. Znači ofenzivno, nikakvo branjenje pa tko uspije više golova utrpat. Mislim da ako odigramo kvalitetno napadački, 2-3 komada im hladno možemo utrpat. Samo treba otraga bit koncentriran, jedna greškica i oni će to kaznit. Nije to Island.
Mislim da bi to za nas bilo samoubojstvo. Bas nikad nismo znali igrat na puno golova i tu smo uvijek vukli deblji kraj. Realno gledajuci mislim da je zbog stila igre i tehnicke spreme Portugal gori protivnik i od Belgije koja bi nas mogla cekat u polufinalu, a ako ovo prodjemo idemo na puno laksi par od Portugala. Ok, nisu oni bogomdani, al ruku na srce za njih igra trenutno najbolji igrac svijeta. Ste vidjeli sta covjek izvodi, dakle asistira savrseno tocno, ubacuje se u prazan prostor izmedu stopera i ubija glavom i onda jos baca onakve takete eto reda radi. Covjek je sam odveo Portugal dalje. Quaresma igra turnir zivota takode. Ok, jedan igrac ne cini ekipu, medutim, da ce mi bit ugodno gledat kad se sjuri na nas gol, i nece bas.
Mi ukupno gledajuci jesmo bolji, al Portugal je tehnicki super ekipa. Imaju slabosti, znaju se zaigrat, pa kasne u obrani, ne vracaju se nazad, al mislim da ako odemo na gol vise, da cemo popusit, jer oni jedva cekaju tako nesto. Nemamo mi takve napadace da mozemo tako igrat, a zna se da ce igrat Mandjo koj ce dat svoj doprinos u svemu osim u golovima.
Pogledo sam Austriju, imali su miljon sansi da to zabe, a na kraju pope gol i ujebu sebe i nas. Portugal kad je vidio u koj dio zdrijeba je otiso, mislim da je slavio dugo u noc, pa da su isli gadat koji ce zavrsit i gdje ce ih zdrijeb smjestit, bolje ne bi odabrali, osim sto mozda ne bi odmah isli na nas, nego na Svicarsku itd.
Sto se tice ostalih, steta sto Albanija na kraju nije uspjela proc, al barem je Svedska ispala, meni jedna od odvratnijih ekipa. Sto prije Ibra ispadne da ga ne moram gledat, to bolje.