maverick
....Usporedi negovo ponasanje s jednim Del Pierom, Zidaneom ili pravim Ronaldom. To su gospoda.
Davno je nogomet prestao biti sport za gospodu, a postao sport za neke pi*kaste muskarce. Realovac sam istinski i iskreni, ali pogledaj Pepea ... frajer je ko majmun u ZOO-u, baca se i ceka da mu netko baci bananu ili tak nekaj... lik radi grimase ko da njega tuku a on likovima namjesta pršljenove sa kramponima! Pogledajte Busquetsa, Neymara i Ronalda... neki stvarno imaju kvalitete kao igraci, ali nisu ljudi na terenu da ga jebes.
Gledao sam sada snimku tekme gdje su Ronalda popljuvali jer ga je kapetan Islanda došao moliti da razmjene dres...i ovaj ga je kao "iskulirao" i odjebao, što opet iz drugog kuta nije istina jer kada je režiser dao drugu kameru točno vidiš u gestikulaciji da mu daje do znanja da će van terena razmjeniti dresove, jbg jadno je i od novinara sakupljati poene i izokretati riječi i reakcije Ronalda i Messija. Možda Ronaldo nije to ni rekao za taj bod, možda je to netko izvukao iz konteksta, ja tu snimku s prijevodom nisam uopće vidio, na evo linku dolje vide se sve njegove izjave za taj match:
http://www.dailymail.co.uk/sport/article-3641913/Portugal-star-Cristiano-Ronaldo-tears-Iceland-frustrating-stalemate-celebrated-like-won-Euros-s-ll-nothing.html
Uglavnom napisao je "Po njihovom veselju mislio sam da su osvojili EURO" a u tekstu (osim naslova) nigdje nema tog dijela "toliko su mali i zato baš neće ništa osvojiti"
Inace mu se divim (igrački), znam da je bahat i arogantan pa me ta izjava nebi čudila, ali mislim da su ipak novinari kumovali ovoj izjavi i malo ju obradili kao senzaciju, jer su to i dobili. svi mediji danas pišu kako je ovaj imao ružnu izjavu za islandsku nogometnu reprezentaciju