Znači taman sam mislio komentirat kako je potrebno nešto puno više sirovo da se zabi gol Česima, i da će nama možda više odgovarat oni nego li Španjolcima jer mi ipak znamo takav gol zabit i eto, zabi Pique glavom.
Uglavnom, ne treba podcjeniti Češku jer oni su se gotovo čitavu utakmicu branili poprilično koncentrirano. Nije tu bilo nekih stativa i gredi, već i dobrih obrana Cecha, a i dobrih intervencija čeških braniča. Također me iznenadila i njihova fizička sprema, jer čak se jedan stakleni stari Rosicky vraćao kupit španjolska dodavanja. No bez obzira na to imam neki dojam da će nam leć i da smo sposobni toj ekipi dat i više od jednog gola. Vjerojatno će igrat i nešto otvorenije, jer jednostavno moraju nakon ovog poraza pa bi se i tu mogla stvorit šansa jer neće biti te taktičke kohezije kao u ovoj utakmici. Prema naprijed zato nisu pokazali maltene ništa, a ja iskreno mislim da je tu i bilo nešto prostora, ali jednostavno je bilo i previše pogrešaka. Iz prekida djeluju opasno doduše, tj. barem je tako djelovalo iz onog jednog što su ga imali.
Što se Španjolaca tiče, nisu me nešto pretjerano impresionirali i mislim da je ova ekipa ipak na razini ispod one od prije 4 godine. Iniesta je i dalje bog isus i stvarno frajer može apsolutno sve, lopte su mu nepogrešive, no ostatak me nije oduševio. Nolito mi je apsolutna buranija, Fabregasov highlight je bila defenzivna intervencija, Silva se nešto i trudio no svakom sljedećom minutom je djelovao sve nervoznije, dok su Morata i Aduriz bili jalovi i bezopasni. Bekovi im ajde znaju biti opasni, pogotovo Juanfran u ovoj utakmici, i Ramos i Pique znaju biti zajebani iz prekida kao što je viđeno. O defenzivi je teško pričati jer protivnici jednostavno nisu pružili puno.