escoban
Oprosti, ali da li ti uopće čitaš linkove koje postaš?

Tako da te opet pitam, daj mi molim te točan podatak gdje si ti pročitao da većina PC igrača ima i PS5? Jer po ovome što do sada pričaš, ispada da je razlog što je Sony ispao flop na PC, ta izmišljena činjenica da većina PC igrača ima PS5 gdje su sve te igre već odigrali što je čista nebuloza - to su doslovno tvoje riječi. Mislim, valjda i sam kužiš koliko to ludo zvuci, zar ne? Flopali su jer prodaju 2 godine stare igre po punoj cijeni, većinom lošim portovima i ravno 0 marketinga kad je interes za igrom u potpunosti pao. Isto će raditi i Xbox ako odu tom rutom.
GTA je fenomen i ultra popularan brend već desetljećima tako da tu svakako mogu vidjeti kako bi čovjek dao novaca za konzolu, odigrao igru i prodao nakon, tako da ti je i ovo kao primjer gore, izuzetno loša uspredba. Sony eksluzive nažalost nemaju takav efekt i jako mali broj ljudi će platiti 600+ eura da igraju jednu igru, a još manje nakon dvije godine platiti punu cijenu sa gore navedenim minusima da ju igraju na PC (opet brojke), pogotovo dok uz to imaju uređaj sa puno većim benefitima.
Twillight Ovo je istina samo zato šta su većina PCaša braindead LS playeri koji igraju CSGO, TF2, LoL, Minecraft zadnjih 20 godina i nemaju kapaciteta za išta drugo
https://ps-timetracker.com/statistic/last-30-days