Ja se vodim zlatnim pravilom: kad je nešto dobro, ne diraj! (ni na koji način ne sugeriraj sa drugim da bi pokazao na ono prvo.)
TLoU kec i TLoU zec su mi odlične igre, vrhunske, prva mi je vrhunskija da se ne lažemo ali obje čine punch gamingu kakvog se ne viđa često.
Znam da u MP ne bi sad sretali likove iz igre niti bili na neki način dio njihove priče već samo taj universum običnih građana koji muku muče sa preživljavanjem. No ipak, možda, ja to ne bih nikad igrao ali razmišljam unaprijed i sa pretpostavkom da možda i bih.
Tada, tko zna kakav bih dojam stekao na taj čitav TLoU koncept oko multiplayera, možda bi mi pokvario čistu sliku koju sad imam o TLoU serijalu, možda bih drugačije gledao na te dvije igre, lošije, bolje ili bogatije, ne želim riskirat.
Ne želim imat drugačije u glavi posložene misli koje imam sada i stavio bih točku na taj serijal jer i TLoU 3 bi možda zasrao stvar koju su lijepo izgradili sa TLoU 1, 2.
Ne treba mi nova RE, FF ili AC sapunica kojima se ne vidi kraja. To TLoU ne želim!