prayer ma znam, ali nekako sam očekivao da će postaviti veći framerate target za SM verified, pogotovo jer su većina publika za ovo postojeći Steam korisnici. Ne znam koji bi postotak PC publike baš htio igrati igru u 30 fps-a na velikom TV ekranu.
No, u svakom slučaju imam kudikamo više povjerenja u Valve da će PC gaming uvesti u dnevni boravak kako treba naspram Microsofta lol.
sanzo SM je Seires S sljedeće generacije, bottleneck u razvoju za svakog tko želi izdati nešto za njega.
Teško jer SM nije zasebna platforma za koju trebaš nešto programirati / optimizirati, više još jedna od PC konfiguracija koju možeš ili ne moraš targetirati s dodatnim optimizacijama. Također ne očekujem da će ovo se prodavati poput PS5 da bi ograničavalo developere da ograničavaju planirani vizualni level igre zbog install basea. Iduća generacija je još barem 2 godine daleko od sada i dok ne dobije neki veći install base, iduće cross-gen razdoblje će bome potrajati tako da SM ima pred sobom vrlo solidan životni vijek. Ostaje naravno pitanje još koliko će koštati.