i tijekom tri godine je izbačeno više remastera nego novih igara i ekskluzivnih smeća od kojih gotovo niti jedno ne opravdava nabavku spomenute konzole
Nije lik baš pogriješil previše u ostalim stvarima, ali, što se tiče igara, poprilično je profulo.
Stavljat U4, Bloodborne, Driveclub, Until Dawn i (po mom mišljenju) The Order u skupinu "ekskluzivnih" smeća je teže bljezgarenje, a mislim da smo dobili i sasvim dovoljno novih kvalitetnih igara, nevezano za žanrove i nečije preferencije.
inFamous (pogotovo) i Killzone: SF ne spadaju u gornji doma kvalitete, ali laž je i reć da su to loše igre
Ne znam kakve kriterije dotični ima da mu igra bude kvalitetna, al ne znam kakva profinjena princeza moraš bit da bi reko da PS4 ima manjak kvalitetnih igara, nevezano dal se radi o ekskluzivama ili multiplatformima.
Slažem se da izlazi podosta remastera, ali isto tako nitko ne tjera ljude da ih kupuje.
A bome vidim po prodaji u dućanu da ih dosta ljudi kupuje jer, ili ih nisu odigrali na PS3, ili su im bili dovoljno kvalitetni da ih kupe i odigraju još jednom.