Uf koja rasprava. Moje mišljenje je da konzola zasad ne opravdava kupnju. Zašto ga onda ja kupujem? Iskreno jer kasnije neću sigurno imati novca vise nego sada, a i žena nece pristati na egizibicije kao sto je pristala na kupnju skupog 4K TV i Proa.
Ja nisam bogat niti imam para. Kupnju TVa mogu zahvaliti sto smo dobili novca u svatovima, a ja sam stan relativno sredio prije, pa nismo morali puno uložiti u preuređenja. Ostalo je nesto novca i 4K TV sam kupio radi budućnosti. Uz to sam prodao stari TV, dobio povoljnije ovaj 4K i poklopilo se. Miran sam sad stvarno dugo.
I sad dolazi PS4 Pro koji sta...po meni nije TOLIKi korak naprijed, ali uz prodaju starog PS4 i činjenice da imam relativno dobar TV cini se kao OK kupnja. Nista vise nista manje. Da nisam malo uštedio, prodao i zaradio ne bi uopće zurio s kupnjom Proa. Zasad još nema igre radi koje bi bas kupio Pro ako već imam PS4. Mislim da će to sigurno biti Horizon koji ce koristiti 4K i HDR i PS4 Pro na odličan način. Jednostavno Pro sam po sebi nije dovoljan da netko kupi samo radi njega 4K TV. Kazem, ja sam ga kupio iz nekih drugih razloga. Da bi se zaduzivao da si kupim Pro i 4K TV - ne bi.
Poslano s mobilnog telefona S7