Nije bas pokrenut neki versus..stvar je kako ko shvaca postove al ok...postalo je praksa vec da ako neko neko ko se igra na konzoli baci usporedbu i napise nesto tipa,neznam npr. "Bolje je na pc-u" -to bude prihvaceno,prokomentira se i nastavi se dalje a ako isto to napise neki clan za kog se zna da igra na Pc-u to bude shvaceno kao provokacija,proradi butthurt,krene se u kontru i natezanja..nepotrebno za svih..
Vidim Tuhy je kroz rukavice prozvao choneta kako stavlja u isti kos svih pritom je mislio rec da sam ja krivac i da sam potegnuo versus a chono me ne opominje..Ja sam samo prokomentirao video za ROTR kojeg je neko drugi stavio.I napisao sam da ima nesto istine i sa nekim djelovima se slazem u postu od pravednika.I uz to jos samo sam spomenuo kako sam naletio na brdo komentara da sony laze..Di god je neka slika ili video vezan za ps4 pro među prvim komentarima koji su isplivali na vrh po brju lajkova su ti da sony prodava maglu..To nije moje misljenje ni stav,nego sam samo to spomenuo..
Opet po koji put Tuhy moj pravis se lud i napadas ciljano pokusavajuci nesto dokazat..potpaljujes i zalis se na bespotrebne postove kao a u petom mjesecu na Bf1 revealu dolazis u bf1 topic i poseres desetak ljudi koji su pisali svoja ocekivanja,zelje i nagadanja u stilu kao da bezveze pisu umjesto da se strpe do prikaza..tamo si se pozalio da nema niceg pametnog inkorisnog u njihovim komentarima a taj tvoj napad npr. je kao bio nesto potrebno i korisno lol..
Ovo ti je samo primjer kako djelujes na forumu nekad..nemoj se pjenit,mozes napisat sta ces ali zbog topica i ostalih necu ti odgovarat..Samo ti zelim rec da se ni meni nije dalo citat citava stranica tvoje rasprave sa ps2masterom o Tv-u u kojoj nisi bio potpuno u pravu pa ti niko nije nista reko.A kad vec zelis "make a point" onda napisi direktno chonetu ono sta mislis,a misao ti je bila da sam ja sve poceo a on kao moder "stavlja vise nas u kos" a trebo je mene samo.