Proći će još neko vrijeme dok to sve zaživi, dok ne postane
standard 4K i HDR, ali bit će lijepo imati kvalitetnu sliku u visokoj rezoluciji. Ja sam recimo kupio manji TV jer 1080p na velikim dijagonalama loše izgleda, a i jeftino sam platio. Kad 4K bude 5000 kn, možemo pričati.
TV-i koji imaju pravi HDR spadaju u višu srednju i visoku klasu. Računaj barem 7000 kn. I da uspiješ prodati "stari" PS4 za 2000-2300 kn opet treba dodati barem još 1000 za PRO.
Uglavnom prelazak na PRO te izađe cca 8000 kn ako želiš imati sve full. 4K, HDR itd. OK, možda sam malo prenapuhao ali oko 7000 kn sigurno. IMO previše love za igrati iste igre u boljim performansama.
Dobro bi se bilo strpiti da cijena 4K TV-a ( s HDMI 2.0, HDR-om ) padne barem na oko 4000 kn.
Ja sam svoj kupio na akciji za 3600 kn. Nema HDR niti HDMI 2.0 ali je 4K ( UHD točnije ) TV i mogao bi igrati u UHD rezi da nabavim PRO. Prvo sam mislio da sam pogriješio jer nisam bio dovoljno upućen u vezi HDR-a ali sada mislim da nisam. I da sam znao za taj podatak ne pada mi na pamet dati 1000 eura za TV.
Sve je to lijepo i ekipu je obuzeo hype sada kada su krenule slike, puna usta hvale itd. ali kada napraviš računicu vidiš da je to skup sport.
IvanCROsemo
Predobro izgleda. BTW to je TV koji u US još uvijek vrijedi oko 2000 dolara iako je 2014 model. Kod nas računaj 2000 eura. :)