Uzjebavate se ko da vas koljem.
Pa kukam jer je Bloodborne trebao biti 60 fps igra,
Torca se nadovezao a izgleda da nije procitao post.
Megatama kuka o frame pacingu i latencijama koliko se ja sjecam.
Ja se nisam bunio na to nikad.
Imam platinum iz Bloodbornea.
Ali da bi 60 frejma bilo ljepse i ugodnije bilo bi u svakom pogledu.
Ko tvrdi suprotno taj laze.
Nisam ja ljut nego razocaran.
Opet su na sredini.
Idu na 4K a performanse nisu za to.
Zaboli mene sto vi tvrdite drugacije.
Torca pa ti si imao PC i znas sto treba za nativni 4K.
Ovaj njihov 1440p plus upscale izgleda ok ali opet ako gledas sa dva metra nije nebo i zemlja.
Puno se bolje primjeti onaj prikaz Paragona na 1080p.
Mnogo bolje osvetljenje, teksture, AA i LOD.
To je trebalo ali ok kužim da su morali nekako predstaviti novu konzolu.
Nebi niko kupio da su rekli e nudimo vam 1080p plus 60 frejma jer to je i obicni PS4
po specifikacijama bio.
Marketing.
Nadam se da bude vise developera slijedilo nacin Tomb Raidera.
Da mozemo birati.
Čuj kome su toliko bitne performanse i grafika ima PC. Mislim ne kužim svaki put istu priču. Konzole ovo konzole one.
Jbt pa PS4 košta 2200 kn na Njuškalu nov. Halo?! 2200 kn i igraš što želiš.
PS4 ili XOne nisu PC. Ako se netko toliko brine za grafiku i frame rate neka uzme PC. Ili evo sada Pro pa će dobiti nešto ljepše igre i bolje performanse.
Ne kužim tu opsjednutost sa grafikom, frejm rejtom, rezolucijom i ostalim. Naravno da SVI mi volimo vidjeti lijepu igru i neki će kupiti na osnovi lijepe grafike određenu igru. Pa ko nije nijednom kupio igru zato što barem izgleda lijepo? Svi.
Ali jbt dajte ohladite sa tim...nije to najvažnija stvar. I to ne govorim tebi nego ovako općenito.
I ja vjerujem da većinu nije ni briga toliko za tehnikalije koliko ih je briga za zabavan gameplay, dobru priču, likove, svijet i ostalo.
Lijepa grafika je samo bonus if you ask me. U današnje vrijeme nema ružne igre. Imaš samo drugačije art stilove koje devovi preferiraju.
Kužiš?
To što ti govoriš za PS4 Pro marketing i 4K...činjenica je da je Digital Foundry zadovoljan viđenim na 4K ekranima od te rekonstrukcije slike sa manje rezolucije.