Okeeeej, izvinjavam se ako sam na neki način prouzrokovao tu agresivnost i mislim da ipak nije uredu da imaš predrasude o mojoj finansijskoj situaciji. Nažalost ja nemam love kao neki da kupuju za svaku igru kolekcionarska izdanja, nažalost moram se zadovoljiti sa polovnim igrama. Ja i kad kupim nešto sebi to je jednom godišnje, pa molim te oprosti što pažljivo gledam svaku sitnicu prije kupnje.
Što se tiče oko glasnoće konzole, očito je da sam se dijelom i šalio, pa naravno da neće nikoga buditi kad već imam pc čiji se samo ventilator čuje kao bušilica i naravno da ne smeta.
Opet na kraju ne shvatam čemu ta agresivnost. No tako mi i treba jel kad se upuštam u rasprave neke ovdje.
Radi tvog glupog pitanja ispada da te ja napada radi tvoje financijske situacije...
Jebote da si ti pita dvoumim se između ps2 ps3 ps4 wii u switch xbox 360 xbox one...nego ti pitaš što bi između ps4 i ps4.
Spomineš neku buku je evo žena i dica mi ne sapavaju danima evo i susjedi se bune mislu da san neku tvornicu u dnevnom boravku napravio a konzola je toliko sjebana da kad je i isključiš iz struje u napajanju je spremila struju pa još jedno 3 dana buku stvara.
Tvoje pitanje mi je bilo u rangu onoga kad dođe neko kupiti mobitel pa traži onoga koji manje zraći...
Konzola svaka ima garanciju, još je bila akcija za 200kn produžiš na 3 godine pa nek bruiji i budi koga oče.
Sam si otvorija ovu temu oko financija, ko je meni financijski pomaga kad san ima 2200kn i krediti i dite i ženu koja ne radi pa san se snalazio i izmišljao sve i svašta da mogu zaigrati, ko mene pita kad san se zadnjih godinu i pol dana diza u 2 ujutro i radio 330km da bi dobija plaču.
I ne ti ne kupuješ polovne igre nego skidaš piratske igre, ja se ne ''zadovoljin'' sa polovnom igrom nego mi je to normalna igra kao da san je kupio u dučanu a trenutno niti tu polovnu igru nemgu kupiti.
Tu san ima dojam po toj tvojoj aktivnosti u svakoj temi da si najjaći gamer a ti ne igraš ništa nego gledaš slike i skidaš ovo nešto za PC.
Ukratko ti si FFA Megatama...
I na kraju krajeva kakve sve ovo ima veze sa bukom na PS4?