Planirao sam piknuti četvorku negdje oko izlaska U4, međutim mislim da ću sada pričekati. Ionako me na trojci još čeka popriličan backlog, a osim spomenutog Uncharteda na četvorci me, iskreno, ništa baš i ne impresionira toliko da bih to morao imati ovaj tren.
Inače, smatram ovaj Sonyjev potez prilično huljskim prema postojećim vlasnicima PS4. Igraju na kartu niskih strasti jer znaju kakve su gameri picajzle i uz minimalnu investiciju hoće ljudima dva puta prodati de facto istu stvar. Najbolji primjer je jedan moj frend koji je na releaseu kupio PS4, ali siguran je da će uzeti i NEO verziju jer je slab na grafiku i nerviralo bi ga igrati inferiornije igre. Da sam kojim slučajem već kupio četvorku, doduše, nema te sile koja bi me natjerala da ovo kupim. Jedino ostaje zabrinutost da se ne dogodi ono što je CroZac spomenuo, da developeri ne počnu brljaviti igre za osnovni model, ali nadam se da je Sony dovoljno racionalan da se pobrine da do toga ne dođe jer će inače doživjeti brutalan backlash zbog kojeg bi mu se cijela stvar mogla obiti o glavu.