maverick DarkPunisher Čitam da je prodaja jako mlaka za sad, podržite ovaj talentirani studio Js cu kupiti samo radi toga jer mi se iskreno nije sada nešto previše dopalo što sam vidio jer ne vjerujem da itko može ponoviti Uncharted 4, ali možda me i iznenadi ugodno.
steelo Ma upravo prednaručio da mogu danas odigrati…. Nisam uzimao ništa već dugo pa je vrijeme….. A pročitao sam da je šunjanje svedeno na minimum i da igra u biti nagrađuje mayhem…. Taman
Flipper Ja sam prednarucio prije par tjedana. Evo vidim da se igra otključava u 16h i da skida 25GB patch (PS5 Pro). Auuuu. Sad imam 007 I Lego Batmana za igrati. Luda godina .
viper89 viper89 Kako sam I mislio, roba. Prešao intro, odlično. Čudo atmosferu ima igra, ioi zaslužuje pre-order.
Zero Mudri Viper onii san je rekao svoje. Let it be known, igra valja i bit će jedna od najboljih ove godine!😎
steelo Odigrao prolog i prvu misiju. Igra ima ono nešto…. Ne mogu sad puno više od toga napisati, ali ima nešto što te tjera da igraš…. Likovi su dobro napisani, radnja je prava bondovska….. Sve u svemu, zasad odlično
doktor1 Zašto BigBang pokazuje da je dostupna od 28.5? Ja bi po igru posle posla ali očito ne kod njih. Bit će Sophoslab. Ali tek u četri, nadam se…