pravednik Sterlok Vrhunski odrađeno, nemam zamjere a vi bi da je neznam koja varijanta našli manu i rekli 100x viđeno. Besposlen pop i jariće krsti.
Genesis uzeo za PCMR za 50 eura…ajd bas da vidim hoce li se automatski iz standard edicije prebacit na deluxe pack 😃
resident_evil U početku nisam previše očekivao od igre. Ali što više gledam sve mi izgleda bolje i bolje. Definitivno planiram preći. Inačee nisam neki veliki fan James Bonda. Volio sam te filmove u osnovnoj. Sa Craigom sam pogledao samo prva dva.
steelo fensisuperstar Kako je krenulo, Denuvo će morati nešto drastično promijeniti….. S trenutnim stanjem, nisam siguran da se developerima isplati 25k mjesečno plus fee za svaku aktivaciju……
prayer Ako čovjek nikad nije mislio kupiti igru tj. misli ju piratizirati, mislim da ne postoji niti jedan Denuvo koji će mu promjeniti mišljenje da ju kupi. Gabe je fino sve objasnio prije par godina i ljudi i dan danas nikako da skuže…
fensisuperstar prayer Ako čovjek nikad nije mislio kupiti igru tj. misli ju piratizirati, mislim da ne postoji niti jedan Denuvo koji će mu promjeniti mišljenje da ju kupi. Denuvo sjebe performanse. Vrlo jednostavno. Da sam prednaručio igru i da su mi dodali denuvo tjedan dana prije izlaska refundao bi ju iste sekunde.
prayer fensisuperstar Pa to i je poanta bila mog posta. Denuvo neće ništa donijeti osim neoptimizacije pa samim time (valjda) lošije prodaje pogotovo na Steam. Ovdje na kraju pate samo igrači koji misle legit kupiti igru lol.
Sterlok Solid Merlin Koja smo mi sirotinja na konzolama, necemo dobiti Denuvo kod vas je Denuvo+ max na svemu 100%
DarkPunisher Očekivana roba. Čitam da je prodaja jako mlaka za sad, podržite ovaj talentirani studio jer ovakvih igara više nema. Jedva čekam sutra krenut, taman napunio baterije od neigranja mjesec dana.
Miro DarkPunisher podržite ovaj talentirani studio jer ovakvih igara više nema. Jedva čekam sutra krenut, taman napunio baterije od neigranja mjesec dana. To ti je kad odes na pc Izgubis volju za igranjem
maverick DarkPunisher Čitam da je prodaja jako mlaka za sad, podržite ovaj talentirani studio Js cu kupiti samo radi toga jer mi se iskreno nije sada nešto previše dopalo što sam vidio jer ne vjerujem da itko može ponoviti Uncharted 4, ali možda me i iznenadi ugodno.
DarkPunisher Miro Ima i tu nesto, mjesec dana pokušavam fixat sttutere u Siegu s kompom koji bi ga trebao pojest za doručak i tek mi je clean install pomogo, za popizdit 🙂
Tuhy Jbte, ova godina ne staje. Ajde, nabavit će se s vremenom, drago mi je da su mi kompletno preokrenuli mišljenje oko igre.