themarko
Gledaj, najbolje ti je otic na pregled pa vidit, mozemo do sutra razglabat koji je uzrok, ali doktor ce ti najbolje reci. Ne mora znacit ako ti otac i djed nisu imali problema, da neces ni ti, mozda si pokupia gen neki od nekog pretka koji je ima problem sa gubitkom kose. Nekad to preskace generacije, nije nuzno da ce neko izgubit ako mu je otac izgubio i obrnuto.
Da se vratim na topic, podrzavam svaku vrstu estetskog zahvata ukoliko daje prirodan izgled. Dakle neko u nesreci strada, izbije dva zuba prednja, stavi zube da to normalno izgleda, ne onako prebijele nerealne, to mi je ok. Neko pocne gubit kosu, stavi je da to opet normalno izgleda, da nije nerealno to mi je isto ok. Neko ima kose pa se brije na celavo, neko nema pa ne zeli sve je to individualno, svakome stoji nesto drugačije. Nekoga peru kompleksi da mora ici svaki dan u teretanu da se nabilda i to mi je ok ukoliko ne koristi stvari sta umjetno te napusu. Dakle, sve u granicama normale je ok i prihvatljivo bar meni.
Ovo sta zene rade i sta se unakaze je katastrofa, razumijem neke korekcije, tipa smeta ti nos pa ces ga popravit, usi ili slicno, ali kad od sebe naprave karikaturu ko da je ispala iz ruznog paceta to bas bude katastrofa, ali ako je to njima lipo i ako se osjecaju dobro ko san ja da im sudim na kraju dana.
A ove gluposti sta pisu Blitz i ekipa i spominjanje nekakvih gejeva, kladio bi se da vise gejeva ima po teretanama koji se kasnije isklesani jebu na Zrcu, Ultri i slicnim mistima nego gejeva sta su prisadili kosu. A iskreno mogo je i sam uzet zilet i obrijat tih par dlacica na vrhu i ostatak glave da ne tupi u prazno bezveze kako nekad zna sa komentarima i dokaze svima nama na forumu da nije gej 😄.