Tzereen Ja sam isto bio uvjeren za Expedition 33. Baš posebna, emotivna, atmosferična, artistička igretina. Ali, kvragu, komotno i Yotei može ući u izbor za GOTY. Apsolutno me iznenadio napretkom u odnosu na već ionako odličnu Tsushimu.
sanzo Ne vjerujem da će osvojit, možda ni bit nominiran, ali za mene je Blue Prince apsolutno igra godine. Ne bi mi smetalo da Clair Obscur osvoji, samo odigrao sam desetke kvalitetnih JRPG-a u životu, a nikad do sad nešto kao Blue Prince. Igra me je baš potpuno zaokupila na nekoliko tjedana, a to više se skoro nikad ne događa.
montoya Blue Prince? Znam kaj je, probal sam. Kraj ovakvih igretina ove godine? Meni je ipak Yotei najbolji. Drugi/treći E33 i Avowed (igra je jednostavno zaboravljena jer je izašla na početku godine).
Picek weky kako nije, godina je bila stvarno vrhunska što se tiče igara. Neki od naslova koji su izašli ove godine: Clair Obscur Expedition 33, Kingdom Come Deliverance 2, Hollow Knight Silksong, Death STranding 2, Monster Hunter Wilds…nadam se da ne moram dalje nabrajati.
StarFox_N Meni će biti izbor između KCD2 i Clair Obscur. Mislim KCD2 ali Expedition 33 me oduševio. Težak izbor.
herc Očekivao sam da će i Ghost of Yōtei biti u ovom klubu, ali hajde… Nisam ga igrao, ali od svih onih koji jesu slušam same pohvale.