StarFox_N nisam čak ni igrao baš puno, ne više od 7-8 sati. Igra ima bug da kad ju ostavim upaljenu konzola nikad ne ide sleep, pa sam primjerice jučer tek navečer skužio da PS5 i dalje radi.
Dobro se izvodi i lijepo ide na Performance. Kontrole bi mogle bit i bolje, ali da se naviknuti, nisu katastrofa. Navikao sam igrat ovakve igre na tipkovnici gdje puno bindam shortcute, pa nisam skroz objektivan.
Ovo što sam igrao Satisfactory je jako zarazan i zapravo sam se tjerao ne igrat jer baš jako jede vrijeme. Leti. Ali Factorio mi je bolje sjeo. Premise su iste, ali osobno mi taj 3D na trenutke overwhelming, jer za razliku od Facotria tu je i taj faktor planiranja na Y osi pa me sve strah kakva će špageterija tu nastati. Dosta se vremena troši na taj platforming, pa dok je imerzija svakako veća, blago mi se gubi element strategije i nedostaje mi top down view.
Ali bože moj, tvornica mora rasti. Zapravo koga ja jebem, dok pišem ovo pokušavam sam sebe uvjeriti u minuse samo da ne palim 
Vjerujem da ti nikad nisi ni igrao Factorio pa mi je teško dati ti neku suvislu preporuku. Smatram da bi svatko trebao probat ovakav tip igara (ili bolje...nitko?), ali 40 eura je dosta za nešto što možda nije za svakoga. Sheram ti svoj acc pa probaj