Ne ostavljam napojnicu (tringelt).
Svaka čast Coleu i Tuhyu koji se trude, ali rijetko kad sam naletio na trgovca da se trudi i da zna što radi. Vrlo često pojma nemaju, ali ni ne žele priznati da pojma nemaju, već onda pričaju neistine.
Ok, ja sam onda možda i pomalo okrutan, ali često znam otići u dućan tehničke robe i pravit se ko da ništa ne znam pa da mi oni pojasne. Iskustvo je upravo ovo što sam gore rekao - ne znaju i ne priznaju da ne znaju već pričaju bedastoće ili uvaljuju nešto na što valjda imaju najveću maržu.
Najugodnije iskustvo ikad u nekom dućanu, gdje ekipa zna znanje, nije mu problem odvojiti vrijeme i sve živo što sam rekao je saslušao i primijenio te mi na kraju dao odličan proizvod je u Nespresso dućanu. Ušao sam skeptičan, misleći da se to ne može mjeriti s normalnom kavom il' npr. DeLonghi/Krups aparatom, na kraju sam popio odlično kavu i uzeo aparat kod njih.
I onda kad tako naletim na nekog genijalnog, uzmem čim više stvari kod njega, definitivno ga pohvalim 1 na 1, te nekad pošaljem i mail firmi da znaju kako imaju odličnog radnika.
Ali keš u dućanu? Ne, i iskreno mi nije nikad palo na pamet.