Pozdrav drustvo,
mjenjam tv i zanima me koji bi mi tv sa ovog linka preporucili za najbolji gaming dozivljaj. Sportske igre su primarne, kao i sport na tvu. Imao sam neku staru samsung gdje bi mi npr pri igrici NBA2k ostajao obris igraca kada bi ga pomaknuo, te je trebalo sekunda da se slika unormali. Nesto kao kad Flash trci pa ostaje trag iza njega koji postepeno nestane.
https://svijet-medija.hr/gg/74/televizori/attributes/77----487----43%22%20%252F%20109%20cm?sort_by=custom_price_sort&sort_order=none&items_per_page=16
Ovo je najveca tv sto mi stane u regal tako da nemojte preporucat nesto vece jer je ovo maximum sto mogu kupit.
Hvala
Savjeti oko kupovine TV-a
Baci regal
Sent from my Le X620 using Xparent Green Tapatalk 2
Baci regal
Sent from my Le X620 using Xparent Green Tapatalk 2
Ovo drugo je Samsung?
Ne znam kako funkcionira android na Sony-u.
Al imam box za to :)
Da, Samsung.
Ja samo Samsung kupujem iz jednog banalnog razloga. Ima PiP a bez toga se više ne da živit
Pip?
Picture-in-picture (PiP) is a feature of some television receivers and similar devices. One program (channel) is displayed on the full TV screen at the same time as one or more other programs are displayed in inset windows. Sound is usually from the main program only.
Picture-in-picture requires two independent tuners or signal sources to supply the large and the small picture. Two-tuner PiP TVs have a second tuner built in, but a single-tuner PiP TV requires an external signal source, which may be an external tuner, Videocassette recorder, DVD player, or a cable box. Picture-in-picture is often used to watch one program while waiting for another to start, or advertisements to finish.
Praktički svaki TV danas ima PIP.
Al jedno je PIP, drugo je dvostruki tuner u TV-u. To trenutno ima samo par skupih serija, nekad je više TV-a to imalo, što mi je banalno.
I ovaj Sonyev na slici ima (PIP).
Od ova dva bi uzeo Sonya, nije bez razloga najprodavanija serija unazad godinu dana.
Praktički svaki TV danas ima PIP.Otac mi dan danas na selu drzi stari tv ( mislim goldstar) koji ima PIP.
Al jedno je PIP, drugo je dvostruki tuner u TV-u. To trenutno ima samo par skupih serija, nekad je više TV-a to imalo, što mi je banalno.
I ovaj Sonyev na slici ima.
Od ova dva bi uzeo Sonya, nije bez razloga najprodavanija serija unazad godinu dana.
Mislim da mu ima 20 godina haha.
Meni je takodjer puno lipsi ovaj Sony tv.
Probao sam PS4 na njemu i to je totalno druga prica od mog posranog Philipsa od doma.
Puno vise boja ima i sve totalno drugacije izgleda.
Ovaj Samsung je 4K ako se ne varam, znaci li meni to nesto?
Ako nemaš 4k sadržaj, ne.
Za Pro ćemo tek vidjeti kako će izgledati.
Meni je slika bolja na Sony telkama (ovisi o seriji, naravno). Što ne znači da sam u pravu, jel.
Samsung i LG iskaču iz svake paštete i najeskponiraniji su, ali ako moram birati TV sa dobrom slikom ( a da maknem sa popisa one top serije bilokojeg od ova 4 proizvođača di je slika stvarno jako jako dobra na svima), onda Sony i Panasonic.
Bar s obzirom na ono što imam svaki dan pred nosom u dućanu.
Hvala Tuhy ljudino.
Do prije par godina samo je Sony koristio PiP, kupio je neku licencu valjda. Sad ga gotovo svaki Samsung ima. Za Sony nisam znao.
Nego Tuhy, kako funkcionira android na Sony-u?
Dobar, sa više mogućnosti / aplikacija nego na drugim TV-ima.
Dio onog što nema na Google Play Storu se može skinuti na usb i onda instalirati na telku. Ne sve, naravno, ali tako se, recimo, mogao instalirati KODI.
Sad nema potrebe budući da je službeno podržan.
Što se samog rada tiče, na Phillipsu je malo brži po izbornicima, i, realno, tu i tamo se zblesira. Rijetko, ali eto, dogodi se da si u izborniku i da se uspori ili zablokira.
Ponavljam, rijetko, možda se nekome uopće nije, ali s obzirom da svaki dan imam posla sa njima, primjetim tu i tamo.
Ali u globalu sam podosta zadovoljan, tim više što te Smart opcije na TV-ima nikad neću svrstavat u rang sa mobitelima ili PC-em gdje je išak puno brže i sa puno više mogućnosti.
Reko bi da je Android br. 1 po mogućnostima, ali malo kaska za Web os-om što se tiče fluidnosti i pouzdanosti.
Sve u svemu, preporuka ;)
Za sve gamere samo uzmite od Sonya KDL 43/50/55 w705/755/805 i necete pogrijesit. Dalo dusu za filmove i igranje. Tevei su im strava kolko su dobri.
Sto se tice androida ok je, zna tu i tamo zblokat kak je receno, al i globalu sam zadovoljan.
755 serija
Ja imam sony kdl 43 807 c i prezadovoljan aam
Sent from my SM-G313HU using Tapatalk
Nemam pojma gdje trebam pitati, pa sam našao ovu temu.
Prije otprilike godinu i pol dana sam uzeo Grundig 55" FullHD Smart 3D VLE 973BL verziju.
I prije neki dan mi dođe obavijest za preuzimanjem nove verzije softwera, gdje spomenuto uredno preuzme, ali kad treba da instalira, izbaci da je instalacija neuspješna (Failed to update the system. An error has occurred.)
Sad ne znam zašto neće.
Da li vi znate nešto o tome?
Koje TV-ove koristite za PSPRO mislim si uzet TV i konzolu ,samo neznam koji TV
Jeli iko ima Hisense TV ?
Naisao sam na jedan ali nekako mi je prejeftin:
https://www.amazon.de/Hisense-H65MEC5550-Fernseher-Triple-DVB-T2/dp/B01DO8MPJI/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8