i tako Tucker Craft potrgao koljeno i gotov za sezonu
LeFleur je jedan od najboljih trenera lige u napadačkim shemama i otvaranju receivera i istovremeno potpuna morončina u live vođenju utakmice
4 puta dođeš u redzonu i uspiješ staviti 6 poena Panthersima, kapa dolje. zašto ići na 4 i 8 umjesto da uzme 3 poena? zašto je bilo zvano 11 screenova svi za gubitak yardi? zašto je svaki 1st down inside run? zašto je 30% od pozvanih pass akcija bilo namijenjeno za dodavanje iza scrimmage linije? Love je granični MVP, zašto mu se nije dalo da igra, pogotovo nakon one klinike u Pittsburghu? LeFleur glup si
najjače mi je kako su si treneri nazvali endzonu - goldzona iz fore, oni ulaze u gold, oni su zlatni. ne, LeFleur to vam je govnozona
Olinija je stravična, oni baš ništa nemogu blokirat. Love se bori za goli život svaki dropback. Doduše ovo je djelomični odgovor zašto je pass gameplan bio toliko retardiran, ali onda tako mogu odma u startu odustat od sezone dalje
Panthersima je nedostajalo 4 startera iz OL i nisu dozvolili nijedan pressure
hah
Panthersi te razvale na obje linije usred Lambeau, sram bi me bilo doma ići autom, pješke neznalice
Hobbs je najgora FA akvizicija u povijesti, koga ta budala može čuvati? da staviš čunja da ga pazi spotaknuo bi se na njega i napravio pass interference
ja jednostavno ne razumijem kako ova momčad godinama može jedan tjedan izgledati kao najbolja na svijetu, a drugi ko da bi ih ispljuskali Zagreb Patriotsi, jedini razlog je bolikurčina kod pripreme, treneri su nesposobni pripremit ekipu svaki tjedan
za kraj naravno treba spomenut kickera, to nisu ljudi, to su moroni. kickeri su jebene amebe i tako ih treba tretirati, mlatiti letvom svaki dan dok u tu jedinu stanicu u idiotskoj glavi ne dođe da lopta treba kroz stative. one dvije žute cijevi, da, da, da bubu bu, tamo ju pukni, to ti je jedini posao na svijetu, žute cijevi, noga, lopta