Solid_Snake
Problem mi je da ako ga stavim ispred tv-a, veću igrat sa mišom i tipkovnicom. Pa imam PC koji služi za takve stvari, nema mi smisla da koristim slabiji i nepraktičniji uređaj.
Ako ga gledam kao dodatnu konzolu vezanu na steam, odnosno kao plug and play ispred tv-a bez da se moram zezat s njim oko ničeg, samo upalim i igram, onda mi je to super uređaj za igre koje su prilagođene njemu. Samo mora bit stvarno jeftin. Meni osobno ne treba, ali vidim privlačnost kome tako nešto treba. Nije to uređaj koji će biti kompatibilan sa svakom igrom od 90. na dalje, ali ni ne treba bit. Bit će super za zadnjih 10- 15 godina gaminga i možda koji slabiji novi naslov.
Ako ga gledam kao cusomizable pc na kojem ću vrtit emulatore i stare igre, jednostavno mi nije dovoljno dobar. Kupit novi uređaj za nešto što već mogu složit da baš želim mi nema smisla, a i imam dovoljno emulatora podešenih i ovako pa znam koliko ih često palim i kakvo bi to bilo bacanje novca 😃 To mi je bio i glavni argument da ne kupim deck ili sad novi thor ( koji mi izgleda apsolutno predivno kao prijenosni uređaj za emulaciju), znam da ću ga na kraju jako malo koristit.
Ne znam, vidjet ćemo kako kažeš kad objave cijenu. Za sad me ne oduševljava previše, ali stignem promijenit mišljenje.