Deadwalker
Do navike je svakako, na ovom 8Bitdo Pro 3 kontroleru kojeg imam imam više neki opušteni palm grip gdje svaki prst sjeda na svom mjestu, dok je ovdje više skučeno pa moram malo savinuti palčeve na što nisam naviknuo. Sad sam odigrao par partija svega zapravo, i puno je bolje nego početni dojam. Možda je zato jer nemam neke velike ruke?
Triggeri su odlični. imaju super glatku teksturu i dosta dobru su zaobljeni da uhvate grip kako spada. Zapravo, cijeli kontroler baš pršti kvalitetom što se materijala, tipki i svega tiče. Čak ima i te "nove" haptic motore što Nintendo i Sony koriste, iako su mi možda draži oni stari od prošle generascije kontrolera.
Trackpadovi su zbilja isto tako jako dobri, vrlo lako se može upravljati cijelim OS-om snjima, imaju dobar tactile feedback i gro kustomizacije u koje uopće nisam ulazio, tj lažem, bio sam promjenio sensitivity da mi se lakše vrtiti mišem po Windows-u. Tu je također i virtualna tipkovnica gdje realno uopće niti trebaš imati MKB da bi računalo koristio. U biti, kontroler koji je dizajniran za couch PC gaming.