Miro StarFox_N buz Jesi napravio preorder za novi BF? Ja jesan Ali preko big banga Tako da nisan 🤣🤣🤣🤣
montoya Miro izlazi mi dan prije rođendana - ak čekam s preorderom, gubim sve fičere koji nosi sa sobom. Ak ga kupim na rođendan, imam tu posebnu satisfakciju, ali bez fičera. Mislim da bude preorder, opako dobro mi izgleda ovaj BF.
Zero Heat Urnebes, DLSS i optimizacija u istoj rečenici.🤣 Znači uskoro će biti frame gen po defaultu, jao.
Sterlok Zero AI pregled NVIDIA is a promotional sponsor for Borderlands 4, offering the game as a bonus with the purchase of qualifying GeForce RTX 50 Series graphics cards and laptops, and promoting the game's integration with its DLSS 4 technology koji je glavni marketinški adut za seriju 5? Nvidia CEO je rekao RTX 5070=RTX 4090
Zero Sterlok Ima nešto i u tome, bilo kakvi dealovi s AMD-om/Nvidijom znače i da će se baš "potruditi" oko optimizacije za onu drugu stranu…ili generalno. Ako ništa drugo, barem ovo nisam ni planirao igrati. I barem nema hardver lumena niti RT opcija. Drugi FPS nakon novog BF-a da načelno favorizira izvođenje, koje iznenađenje.😏
Flipper Kupio prijatelj za XSX, ali kad igrati? Poslije Yoteia čekaju me Cronos i Hell is Us. Kad kad???
doctorfreak Flipper Svi mi 30+ sa ženom i djecom smo u kur.. Tek tada svatiš što je značilo ono uživaj dok si mlad 😃 To je ona fora…prije smo imali vrijeme ali ne i pare…sada relativno imamo pare ali nemamo vrijeme… Drž se znamo kako ti je…
montoya Deadwalker Sada će Randy master optimizer reci da si kupimo PS5 Pro Ništa bolje nije niti na Pro. UPDATE: ali nema problema s brejkanjem, samo se teksture sporo učitavaju. Pa tak nije bilo ni sa Borderlands 1.
stitrek montoya Ništa bolje nije niti na Pro. UPDATE: ali nema problema s brejkanjem, samo se teksture sporo učitavaju. Pa tak nije bilo ni sa Borderlands 1.
crohunter Ma ja sam odustao, kad dodaju fov slider i opciju za ugasit motion blur te rijese ovaj memory leak mozda se vratim igri.
Deadwalker Kako je gore napisao @fensisuperstar, najbolje pričekati godinu dana da izbace sve fixeve i puste DLC-ove koje misle pa onda kupiti cijeli paket, uz sniženu cijenu. Taman dovoljno vremena da završim trojku s kojom sam došao negdje do pola igre.